De ce 41 de magazine Orange vor fi închise pe 15 martie

Ciprian Ioana 12.03.2019, 10:08
De ce 41 de magazine Orange vor fi închise pe 15 martie

Campania „România vrea autostrăzi” ajunge și în Bacău. 41 de magazine Orange din oraș vor fi închise pe 15 martie timp de un sfert de oră.

Adrian Gârmacea este un antreprenor băcăuan, proprietar al companiilor Barrier și Electric Plus. El spune pentru Suceava Live că pe 15 martie va întrerupe activitatea inclusiv în cele 41 de magazine Orange, pe care le deține în sistem franciză.

Decizia aparține exclusiv antreprenorului și nu a fost luată de compania Orange.

Astfel, omul de afaceri susține că va fi suspendată activitatea celor 41 de magazine Orange ale Electric Plus, dar și activitatea în sediul Barrier și în cele 35 de francize sub acest brand din întreaga țară.

„Ne dorim o regiune dezvoltată într-o țară dezvoltată. Nu vrem să fim, așa, într-un no man’s land, ci să fim legați de restul țării, de Transilvania și de Muntenia. Principala problemă cu care ne confruntăm în business e legată și de absența unei infrastructuri care să permită transportul rapid al mărfurilor. În opinia mea, trei autostrăzi, Oradea-Cluj Napoca-Brașov-București, Arad-Sibiu-București-Constanța și București-Suceava, ar rezolva marile probleme de infrastructură rutieră din România. Decizia am luat-o în semn de solidaritate cu antreprenorul Stefan Mandachi, care va sista pe 15 martie activitatea la compania sa si va inaugura primul kilometru de autostradă construit din resurse proprii, ca o reacție la dezinteresul autorităților față de dezvoltarea infrastructurii rutiere”.

Adrian Gârmacea, Electric Plus

Demersul companiilor private de a protesta față de lipsa autostrăzilor din România a determinat acțiuni similare și din partea instituțiilor publice.

Startul a fost de omul de afaceri din Suceava, care a construit, în mod simbolic, primul metru de autostradă din Moldova.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe