Omul adus cu multă speranță de Gigi Becali a dezamăgit. A fost cel mai slab de pe teren iar soarta lui la FCSB se află sub semnul întrebării

Marian Cărăvan 21.09.2020, 14:21
Omul adus cu multă speranță de Gigi Becali a dezamăgit. A fost cel mai slab de pe teren iar soarta lui la FCSB se află sub semnul întrebării

Gigi Becali a insistat foarte mult pentru aducerea unui atacant în vară. Jucătorul adus cu multă speranță de Gigi Becali a dezamăgit, a fost cel mai slab de pe teren cu FC Argeș, iar soarta lui se află sub semnul întrebării.

Omul adus cu multă speranță de Gigi Becali a dezamăgit

Cu lotul decimat de coronavirus, FCSB își continuă totuși parcursul în campionat. După meciul nebun de la Senta, din turul 2 preliminar al Europa League, FCSB a întâlnit nou-promovata FC Argeș, în etapa a patra din Liga 1. FCSB s-a impus cu 3-0, dar nu toți jucătorii roș-albaștri au avut o evoluție bună.

Chiar dacă FCSB a prestat un joc solid, au fost și jucători care au dezamăgit. Unul dintre aceștia este chiar atacantul pentru care Gigi Becali a insistat în această vară. Alexandru Buziuc a evoluat șters și a ratat o ocazie uriașă în minutul 71, atunci când Dennis Man l-a găsit excelent în careu pe coechipierul său. Rămas în fața porții, atacantul a șutat exact pe direcția goalkeeper-ului Croitoru. Transferat în vară de la Academica Clinceni, Alexandru Buziuc a primit nota 4 din partea Gazetei Sporturilor.

Alexandru Buziuc a venit liber de contract la FCSB

Alexandru Buziuc se afla de ceva vreme pe lista lui Gigi Becali. Atacantul de 26 de ani a făcut senzație printre cunoscuții săi cu transferul la echipa roș-albastră.

„Toată lumea de la mine de la țară m-a sunat: «Mamă, mamă, ce mișto!». «Ce tare, bă, cum e nea Gigi?!», «Cum e cu nea Gigi, ce ți-a zis?». Eu am vorbit cu dânsul după ce-am semnat.

Mi s-a părut un om foarte bun. Mi-a vorbit foarte frumos. Mi-a spus că are multă încredere în mine și vrea să le dea peste nas tuturor. Că trebuie să muncesc și mi-a zis că vrea să mă ajute să câștig bani”, a spus Alexandru Buziuc, pentru GSP.ro.

Alexandru Buziuc se afla la final de contract cu Academica Clinceni, echipă pentru care în sezonul 2019-2020 a bifat 37 de meciuri și a marcat cinci goluri.

„La începutul sezonului (n.r. – 2019/2020), nu mă gândeam la un asemenea transfer. Voiam doar să-mi fac treaba. Prima dată m-a sunat un prieten, șoferul autocarului, și mi-a spus că se vorbește despre mine la televizor. Eu i-am spus: ”Stai, că nu știu, o să vedem”. Apoi, totul s-a întâmplat foarte rapid, s-a rezolvat foarte repede”, a spus atacantul transferat în luna iulie de FCSB.

Urmăriți Impact.ro și pe