Olt: Gheorghe Dincă nu are limite. Ce a cerut Tribunalului Olt, azi, la al 5-lea termen. Mătușa Luizei a răbufnit nervos la final VIDEO

Elena Avramescu 17.02.2021, 16:51
Olt: Gheorghe Dincă nu are limite. Ce a cerut Tribunalului Olt, azi, la al 5-lea termen. Mătușa Luizei a răbufnit nervos la final VIDEO

Gheorghe Dincă nu are limite. Bărbatul acuzat că le-a violat și ucis pe Alexandra Măceșeanu și Luiza Melencu a stat, din nou, față în față cu rudele acestora la Tribunalul Olt. Familia Luizei a cerut recuzarea judecătoarei, iar Dincă vrea strămutarea dosarului în alt oraș.

Gheorghe Dincă nu are limite

Gheorghe Dincă a mers astăzi din nou în fața instanței, la Tribunalul Olt. A ajuns în jurul orei 10:00 la Slatina și a fost huiduit la poartă de familia Luizei. Acesta a avut cel de-al cincilea termen în dosarul pe fond și ar fi trebuit să fie audiați 10 martori din dosar. Doar cinci martori s-au prezentat la acest termen, iar printre ei s-au aflat și bunica Luizei, dar și iubitul Alexandrei Măceșeanu. Avocata Carmen Obârșeanu susține că martorii sunt audiați degeaba.

Acești martori nu știu niciun fel de aspecte care pot duce la identificarea locației în care sunt fetele. Nu au spus absolut nimic în concret, dar de fapt știam acest lucru de la început, a spus Carmen Obârșanu.

Mai mult, avocata a solicitat recuzarea judecătoarei din procesul de pe fond, pe motiv că nu își face treaba în acest caz.

Am făcut cerere de recuzare pentru că judecătoarea este foarte părtinitoare. Am solicitat asistență juridică internațională, adică să se afle cu ce posturi telefonice s-a vorbit de pe telefonul Luizei după răpire. Au fost șase apeluri de pe telefonul Luizei în condițiile în care Dincă era într-o altă locație. Dacă am fi aflat cine a vorbit de pe telefonul ei, am fi aflat cine a luat-o pe Luiza. Doamna judecător după ce și data trecută, și acum, a spus că nu o interesează soarta fetelor, aia e problema altora, dânsa are problema să-l condamne pe Dincă, a mai spus Obârșanu.

Între timp, Dincă a solicitat strămutarea dosarului, iar cererea lui are termen în data de 1 martie la Curtea de Apel Craiova.

Gheorghe Dinca nu are limite
Gheorghe Dinca nu are limite

„Dincă a devenit foarte impertinent și nesimțit”

Bunicii Luizei spun că au obosit să umble prin instanțe, fără rezultat.

Am fost audiată, să spun totul cum s-a întâmplat cu Luiza, că eu am crescut-o, eu am dus-o la ocazie, cum s-a întâmplat. Am spus tot ce am știut. Dincă a ridicat degetele și m-a întrebat, a pus problema cu ce făcea Luiza naveta. Eu i-am spus că Luiza nu făcea naveta, sătea la cămin și venea acasă vinerea. A crezut că e traseistă, dacă făcea naverta cu ocazia, a spus bunica Luizei.

Ei sunt tot mai supărați pe judecătoare, mai ales că bunicul a fost dat afară din sala de judecată în repetate rânduri, inclusiv astăzi.

Dincă a devenit foarte impertinent și nesimțit, datorită acceptului care i-l dă judecătoarea. Pe mine m-a dat afară pentru că știe doar să jignească și să amenințe(…) I-am zis, doamnă dacă sunteți depășită, dați dosarul la altcineva, a spus bunicul Luizei.

La finalul procesului, când mașina de la penitenciar a părăsit curtea Tribunalului Olt, mătușa Luizei a aruncat cu o sticlă de apă înspre dubă.

Gheorghe Dincă este acuzat în acest dosar de omor califcat, trafic de persoane, trafic de minori, lipsire de libertate, viol și profanare de cadavre.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...