Ofertele pe care le-a refuzat Marian Godină în ultimul an. „M-a sunat și Selly”

Anca Manolica 24.02.2023, 08:46
Ofertele pe care le-a refuzat Marian Godină în ultimul an. „M-a sunat și Selly”

Marian Godină este unul dintre cei mai cunoscuți și populari polițiști din România, care a devenit celebru în urma postărilor sale virale de pe Facebook. Omul legii a reușit să adune, de-a lungul timpului, o comunitate impresionantă în jurul său, fiind apreciat de peste 600k de oameni. Recent, el a dezvăluit ce oferte a refuzat în ultima perioadă și de ce.

Marian Godină, despre ofertele pe care le-a primit

Polițistul Marian Godină a devenit celebru pe Facebook ca urmare a poveştilor sale amuzante pe care le-a împărtășit de-a lungul timpului. Totodată, el este văzut și dreptul un personaj incomod deoarece reacţiile sale din mediul online şi poziţiile sale au enervat multe personaje din societatea în care trăim.

Născut pe 7 septembrie 1986, în Braşov, acesta s-a angajat în Poliția Română în decembrie 2006. La mai puțin de un an, el a cerut să fie transferat de la Poliţia Română la Serviciul de Acţiuni Speciale Braşov. De-a lungul timpului, el a adunat o comunitate impresionantă pe pagina sa de Facebook, acolo unde scrie despre el, întâmplările de care are parte în cariera sa de om al legii, dar comentează și despre ceea ce se întâmplă în România.

Marian Godină
Marian Godină

„Eu nu sunt din filmul ăla”

Recent, polițistul a dezvăluit faptul că, în ultimul an, el a refuzat mai multe proiecte în care a fost invitat să ia parte. Unul dintre ele îl implică pe celebrul vlogger Selly, care l-a invitat pe Marian Godină să participe la o emisiune pe care el o face pe Youtube. L-a refuzat politicos, însă, pentru că, spune el, are un stil total diferit și se ghidează după anumite principii bine împământenite.

„În urmă cu ceva timp, m-a sunat Selly pentru a mă invita la o emisiune pe care o face el pe Youtube și la care voia să particip și să îmi fac o echipă formată din încă patru polițiști.

Deși nu am absolut nimic cu el și cu ceea ce face el, l-am refuzat politicos și i-am zis că eu nu sunt din filmul ăla. Am cu totul alt stil, văd cu totul altfel lucrurile, mai pe scurt nu am ce căuta să apar la emisiunea lui Selly, nu că aș fi eu vreo mare sculă pe lângă el, ci pentru că niciodată nu am făcut rabat de la niște principii pe care le am.

Între noi fie vorba, dacă aș fi fost ahtiat după notorietate, m-aș fi dus, dat fiind că Selly are o audiență în online mult mai mare decât am eu. I-am zis să nu se supere pe mine, că îi urez succes în tot ceea ce face, că știu că e un băiat foarte isteț, dar că nu-s eu omul potrivit și sunt convins că va găsi alți polițiști dornici să apară lângă el.”, a scris Godină, într-o postare pe Facebook.

Dar aceasta nu este singura propunere refuzată de popularul om am legii. Anul trecut, el a fost contactat de către un producător al postului AXN pentru a colabora într-un serial despre poliție. Acesta trebuia fie să îi ajute cu idei și scenarii, fie chiar să fie un polițist în peliculă. Însă, spune el, nu este genul care să apară la TV și nici nu îi plăcea contextul.

„Anul trecut cred, am fost sunat de un producător de la AXN care mi-a propus o colaborare în vederea unui serial despre poliție, în care eu urma fie să-i ajut cu idei și scenarii, fie chiar să apar ca polițist în serial. I-am zis că nu sunt genul să apar la tv, nu am nici timp și nici nu îmi place să apar eu marele polițist jucând spețe polițienești.

I-am spus și că părerea mea e că un serial cu polițiști ori îl faci cu spețe reale, ori nu-l mai faci deloc, pentru că oricât de bine ar interpreta polițiștii rolurile, tot nu va ieși prea ok.

M-am uitat la serialul de pe AXN și mi s-a dovedit că am avut dreptate. Nu-mi place. Dar am întrebat și prieteni civili, iar unii mi-au zis că ei se uită și că le place. Pe mine, ca polițist, care știu exact cum e în realitate, e normal să nu mă prindă, să mi se pară chiar penibil, dar nici nu e făcut pentru mine, ci pentru cei care nu știu cum e.”, a completat acesta.

Citește și: Cât de mult s-a schimbat viața lui Marian Godină de când a devenit tătic: „Doar pe propria piele am văzut ce înseamnă un copil”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...