Cât de mult s-a schimbat viața lui Marian Godină de când a devenit tătic: „Doar pe propria piele am văzut ce înseamnă un copil”

Andra Daoud 07.10.2022, 09:50

Marian Godină este, de câteva luni, tătic cu normă întreagă. Celebrul polițist de la Brașov se implică activ în creșterea fetiței lui și nu se dă în lături de la schimbat scutece sau plimbat bebelușul. Aflat recent la un eveniment, Marian Godină a dezvăluit cum s-a schimbat viața lui de când a apărut pe lume Maria, fiica sa și a Georgianei.

Cum s-a schimbat viața lui Marian Godină de când a devenit tătic

În urmă cu trei luni, Marian Godină și soția sa, Georgiana, au devenit părinți pentru prima dată. Fiica lor, Maria, îi provoacă zi de zi, iar polițistul din Brașov recunoaște deschis că este un tătic implicat. Aflat recent la o lansare de film, împreună cu soția și cu fetița lor, Godină a dezvăluit cum se implică în creșterea celei mici.

„Sunt fătălău, cum bine spune cineva. Schimb scutece, o spăl, plimb căruțul. Fac de toate. Ne-am obișnuit acum”, a declarat amuzat Godină, pentru Ego.ro, făcând aluzie la criticile Danei Budeanu față de bărbații care plimbă căruciorul în parc.

„E un sentiment pe care nu-l va înțelege cineva decât atunci când va trece prin el. Adică toți îmi dădeau sfaturi, prietenii și îmi spuneau că o să văd cum o să fie. Într-adevăr, doar pe propria piele am văzut ce înseamnă un copil în viața unui părinte. (…) Când am avut-o. Suntem foarte norocoși în privința asta și dormim serile. La fel de bine ca înainte, dacă nu chiar mai mult”, a mai spus Marian Godină.

Marian Godină și-a luat concediu de creștere a copilului

În momentul în care a devenit tătic, Marian Godină a decis să intre el în concediu de creștere a copilului, pentru a putea să o ajute cât mai mult pe soția lui cu fetița. Vestea că va sta doi ani acasă cu cea mică nu a fost primită bine de toți colegii lui, ba unii chiar l-au luat peste picior pentru decizie. Polițistul a povestit, într-o postare pe Facebook, ce fel de reacții a primit din partea colegilor în momentul în care aceștia au aflat că va intra în concediu.

„De când am intrat în concediu, am întărâtat și mai mult invidia unor colegi. ‘Ha, ha, ha, ce țapă v-a tras Godină, și-a luat concediu d-ăla de creștere!’ se hăhăia amuzat un vlăjgan despre care știam că nu face prea multe parale nici ca polițist, nici ca om. ‘Cum adică ne-a tras țapă? E dreptul lui, la fel cum și tu ai acest drept, dacă va fi cazul!’ i-a răspuns un coleg al meu, care e un băiat cu capul pe umeri și care mi-a și povestit pățania. ‘Da, bă, dar lasă, bă, să intre femeia în concediu, nu intri tu, bărbat. Nu e normal!’ a adăugat colegul meu scump.

Și ca el sunt mulți alții, îi știu pe toți, știu ce le poate mintea. Dacă ar avea posibilitatea să intre în concediu de creștere a copilului, mai ales aflați în situația mea, nu ar fi ezitat nicio clipă să o facă. Ipocriții nu intră în concediu din două motive, fie ei au salariul mai mare decât al soției și atunci calculează ei că ar ieși pe minus, fie pentru că nu au găsit încă femeia dispusă să facă un copil cu ei. Dar, culmea, ei comentează, deși ar face exact același lucru.”, a scris Marian Godină.

 

Urmăriți Impact.ro și pe