Ofertă LIDL. Produsul de curăţenie pe care toate româncele îl vor intră de luni în toate magazinele

Iancu Andreea 27.03.2022, 09:06
Ofertă LIDL. Produsul de curăţenie pe care toate româncele îl vor intră de luni în toate magazinele

Retailerul german Lidl aduce în fiecare săptămână noi oferte speciale pentru clienții săi. Magazinele din România se pregătesc începând de luni, 28 martie, de sărbătoarea Paștelui, astfel încât gospodinele să fie gata cu treburile înainte de acest eveniment. Și pentru că venirea primăverii aduce inclusiv curățenia generală, româncele se vor bucura să descopere produsul de curățenie pe care Lidl în are la ofertă de luni.

Produsul de curățenie de la Lidl, ideal pentru gospodinele care pregătesc curățenia de primăvară

Aproape fiecare schimbare de anotimp vine cu schimbări generale în casă. De asemenea, înainte de sărbătorile mari de peste an, româncele se întrec în curățenie și pregătiri, astfel încât totul să fie pus la punct în cel mai mic detaliu. Și anul acesta, Lidl a pregătit o ofertă ideală pentru gospodine, care vor descoperi pe rafturile magazinului german produsul de curățenie ideal în această perioadă a anului, dar care le va fi de mare ajutor și în restul timpului.

În cadrul ofertei de luni, 28 martie, Lidl lansează o nouă campanie „Mai puțin plastic-închiderea buclei”, prin care aduce în atenție diferite produse realizate din plastic reciclat. Astfel, inițiativa retailerului german îmbină grija pentru mediu și utilitatea. Printre articolele aflate în catalogul Lidl de luni se regăsește și un mop cu abur, produs ce poate fi ideal pentru curățenia de primăvară.

Produsul de curățenie care se află în oferta Lidl de luni
Mop cu abur, în oferta de luni a magazinelor Lidl

Mopul cu abur, un produs perfect pentru curățenie

Acesta este un aparat 2 în 1, care beneficiază de o unitate detașabilă de aburi, care facilitează manevrabilitatea, printr-o utilizare flexibilă ca aparat de mână. De asemenea, intensitatea jetului de abur poate fi reglată. Curățenia poate deveni „floare la ureche” atunci când ai la îndemână un astfel de ajutor. Mopul cu abur este pregătit de utilizare în doar 30 de secunde și are o autonomie, cu rezervorul plin, de 11 minute. Acesta are o putere de 1500 W și o capacitate de 350 ml de apă.

Totodată, clienții Lidl vor descoperi că mopul cu abur aflat în ofertă începând de luni este un produs excelent pentru curățarea inclusiv a spațiilor înguste, greu accesibile. Acesta vine cu o serie de accesorii și perii, care ajută la o curățenie rapidă și simplă. De asemenea, mopul cu abur beneficiază de o garanție de 3 ani, în baza bonului fiscal. Acesta se vinde la prețul de 219 lei.

Lidl își pregătește rafturile pentru sărbătoare

Paștele se apropie cu pași repezi, astfel că oferta din magazinele Lidl începe să fie îndreptată către celebrarea sărbătorii. În această săptămână, retailerul german a pregătit noi reduceri și oferte imbatabile, pentru cei care își doresc să așeze pe masa festivă preparate speciale. Gama Deluxe de la Lidl vine cu o mulțime de delicatese culinare, la prețuri accesibile, care vor înfrumuseța masa de sărbătoare.

Dincolo de băuturi și mâncăruri alese, Lidl îți reînnoiește și garderoba, pregătit mai multe oferte pentru cei care vor să treacă la hainele de primăvară. De asemenea, cei mici se vor bucura să descopere produsele dulci, pe care iepurașul Lidl le-a adus în ofertă, astfel încât întreaga familie să se bucure de o experiență perfectă. Gospodinele vor descoperi cu plăcere și produsele destinate celor pasionați de gătit și mai cu seamă de pregătirea dulciurilor. Decoruri speciale, cu tematică de Paște sunt pregătite să îi întâmpine pe doritori la raft.

Urmăriți Impact.ro și pe