Lidl a pus la vânzare un produs care va dispărea de pe rafturi. Mulți români și-l vor dori în casă

Iancu Andreea 19.03.2022, 10:02
Lidl a pus la vânzare un produs care va dispărea de pe rafturi. Mulți români și-l vor dori în casă

Retailerul german Lidl aduce în fiecare săptămâni noi oferte imbatabile pentru clienții săi. Mulți români obișnuiesc să consulte catalogul Lidl pentru ofertele ce urmează să intre în magazine în zilele următoare. Astfel, o parte dintre fanii magazinelor germane au descoperit produsul pe care Lidl la scos la vânzare pentru un preț accesibil și greu de combătut de către concurență. În plus, este atât de dorit, încât produsul ar putea dispărea de pe rafturi la scurt timp de la punerea la vânzare.

Lidl a scos la vânzare un produs dorit de români

Începând de luni, 21 martie, Lidl lansează noul catalog al săptămânii, punând la bătaie o mulțime de produse noi sau aflate la reducere, astfel încât clienții săi să beneficieze de cele mai bune articole, la prețuri accesibile. Dincolo de ofertele la alimente, magazinele Lidl scot la vânzare produsul solicitat de mulți români, la un preț extrem de mic față de restul pieței.

Astfel, de la debutul săptămânii viitoare, iubitorii de muzică și pasionații de acorduri inspirate vor putea să își achiziționeze o boxă portabilă. Accesoriul este marca Silvercrest și vine cu o serie de funcții, specificațiile sale tehnice fiind apreciate, dat fiind faptul că boxa se vinde la un preț destul de mic în comparație cu restul magazinelor concurente, de profil. În plus, boxa vine și cu o garanție de trei luni de zile.

Lidl a scos la vânzare un produs dorit de români
Boxa portabilă de la Lidl, la ofertă începând de luni, 21 martie
foto – lidl.ro

Specificațiile tehnice ale boxei portabile de la Lidl

Boxa portabilă marca Silvercrest este un produs comercializat și anterior în magazinele Lidl. Acesta a fost dorit de către clienții fideli ai retailerului german, astfel că a revenit la raft. Accesoriul beneficiază de diferite funcții și poate funcționa până la 15 ore, putând să redea muzică, cu ajutorul unui acumulator cu capacitate de 1.850 mAh și puterii de 6W.

Având dimensiuni reduse și compacte, de 75 x 90 x 75 mm, boxa beneficiază și de două variante de culoare, negru și gri metalic. Aceasta este utilă nu doar pentru a asculta piesele preferate, ci și pentru apeluri telefonice. Dispozitivul tău inteligent se poate conecta la boxă în două moduri, fie prin bluetooth, fie prin intermediul unui cablu audio cu jack universal de 3.5 mm.

Prețul boxei portabile, mai accesibil decât alte alternative de pe piață. Cât costă accesoriul de la Lidl

O boxă asemănătoare, dar care este comercializată în cadrul unei platforme online celebre, se vinde la un preț similar, însă nu beneficiază de aceeași calitate. Boxa Silvercrest, în comparație cu modelul compact 2 de la Xiaomi, de exemplu, este mai bună prin prisma beneficiilor.

Totodată, o boxă portabilă accesibilă vândută de Carrefour se vinde la prețul de 70 de lei. Modelul Tellur Loop TLL161171, beneficiază de o putere de 10 W și baterie de 1.800 mAh. Aceasta are în plus modul radio FM și slot pentru carduri micro-SD. Totuși, boxa portabilă Silvercrest de la Lidl este mai ieftină, fiind comercializată pentru suma de 64,99 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...