Obiectul vestimentar care l-a îmbogățit pe Donald Trump în 2022. Zilnic i-au intrat in cont 80.000 de euro

Dumitrică Roxana 08.08.2022, 18:25
Obiectul vestimentar care l-a îmbogățit pe Donald Trump în 2022. Zilnic i-au intrat in cont 80.000 de euro

Campania lui Donald Trump a câștigat 80.000 de dolari zilnic vânzând celebrele șepci roșii „Make America Great Again”, în 2016, a dezvăluit ginerele său, Jared Kushner.

Banii aduși de șepci

Kushner a spus că Amanda Miller, șefa de marketing și comunicare pentru Organizația Trump, a comandat inițial doar 100 de șepci, în ciuda cererii lui Trump de 1.000. Cu toate acestea, Kushner a spus că șepcile au devenit populare foarte rapid.

„Trump a purtat șapca în mai multe vizite, devenind cel mai viral lucru de pe internet”, a scris Kushner. „Cererea a fost atât de mare încât am lucrat cu Amanda pentru a crea un magazin online, unde am început să vindem șepci, ajungând la suma de 8.000 de dolari pe zi”.

Donald Trump a avut sansa sa-l ucida pe liderul Al Qaeda, dar nu a facut-o. Motivul pentru care nu l-a eliminat pe cel mai cautat om din lume

Kushner scrie că a lucrat cu Brad Parscale, care conducea site-ul web al campaniei lui Trump, cheltuind 10.000 de dolari pe zi pe reclamele de pe Facebook pentru a vinde șepcile. „În scurt timp, am mărit vânzările online de șepci, ajungând de la cifra de 8.000 de dolari la 80.000 de dolari pe zi, ceea ce a finanțat majoritatea costurilor generale ale campaniei”, a spus Kushner.

Campania din 2016, plină de controverse

Deși costul fabricării șepcilor este necunoscut, The New York Post a citat analize care sugerau că ar fi costat în jur de 2 și 3 dolari per șapcă. De obicei, acestea au fost vândute între 25 și 30 de dolari fiecare. Dacă șepcile ar fi adus 80.000 de dolari pe zi timp de un an, acest lucru ar fi putut aduce venituri de aproximativ 29 de milioane de dolari.

Donald Trump și-a dat în judecată  rivala de la alegerile prezidențiale din SUA din 2016, Hillary Clinton, și pe alți câțiva democrați, susținând că au încercat să fraudeze acele alegeri legând campania sa de Rusia.
Presupusa intervenție electorală a Rusiei, pe care Moscova o neagă, a declanșat o anchetă americană care a durat de doi ani și a fost condusă de consilierul special Robert Mueller.
Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe