Obiectul pe care l-a purtat Laurențiu Reghecampf la botezul fiului său, Liam. Unii ar putea spune că e o aroganță pentru Anamaria Prodan

Badea Violeta 26.09.2022, 08:25

Ziua de 25 septembrie 2022 va rămâne pentru totdeauna în sufletul lui Laurențiu Reghecampf și a frumoasei sale partenere de viață, Corina Caciuc. Cei doi și-au botezat micuțul și totul a fost la superlativ. Antrenorul lui Neftchi Baku s-a prezentat la eveniment îmbrăcat la patru ace, într-un costum gri, la care a asortat o cămașă neagră. În plus, fostul soț al Anamariei Prodan a atras atenția tuturor cu un detaliu inedit.

Laurențiu Reghecampf, definiția eleganței la botezul fiului său. Accesoriul pe care l-a purtat a atras toate privirile

Fericire mare pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc! Weekend-ul acesta, cei doi l-au botezat pe fiul lor, Liam Simeon. Antrenorul lui Neftchi Baku a ales să poarte un costum realizată la Consiglieri, de culoare gri. În plus, accesoriul pe care l-a purtat i-a făcut pe mulți să fie invidioși. Unii ar spune că l-a ales în ciuda Anamariei Prodan.

Laurențiu Reghecampf a purtat un ceas Audemars Piguet Royal Oak Offshore din platină, un produs de excepție care costă cât un apartament de lux din centrul Capitalei. Potrivit celor de la Cancan, bijuteria este numărul 25 dintr-o ediție limitată la 100 de exemplare în toată lumea.

De altfel, antrenorul de fotbal este un fan al acestei mărci de lux. În urmă cu ceva timp, Laurențiu Reghecampf apărea la ziua milionarului Adrian Thiess cu un ceas extraordinar, tot marca Audemars Piguet Royal Oak Offshore. La vremea aceea, bijuteria costa aproximativ 55.000 de euro.

Citește și Scânteia care a declanșat furia lui Laurențiu Reghecampf. Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon înainte să sară la bătaie!

Botez Liam Reghecampf
Botez Liam Reghecampf

De ce toți băieții lui Laurențiu Reghecampf poartă nume care încep cu litera „L”

Laurențiu Reghecampf are trei băieți. Pe Luca, în vârstă de 21 de ani, fiu pe care antrenorul de fotbal îl are din mariajul cu Mariana Pfeiffer. Al doilea este Laurențiu Reghecampf Jr., în vârstă de 14 ani, fiu din căsnicia cu Anamaria Prodan, iar al treilea este Liam, copil pe care celebrul antrenor îl are cu actuala iubită. Toți poartă nume care încep cu litera „L”. Motivul? Iată mărturisirea făcută de Reghe.

„Nu are o semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian, a fost dorința Anei să-i punem numele meu, iar pe Liam m-am gândit că dacă deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta.”, a precizat Laurențiu Reghecampf, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și Măsuri de securitate luate de Laurențiu Reghecampf pentru botezul fiului său. Liste speciale și bodyguarzi anti-Prodanca!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...