Obiectul inedit cu care Gina Pistol s-a fotografiat în vacanță. ”Mamele știu de ce”

Iancu Andreea, Adrian Dumitru 07.01.2022, 14:42

Gina Pistol și Smiley se bucură de o vacanță într-un loc exotic, departe de aglomerație și frig. Cei doi au ales să plece într-o călătorie cu micuța lor, Josephine, pe care celebrul tătic o poartă grijuliu pe tot parcursul excursiilor lor. Printre activitățile cu bebelușul, Gina Pistol a reușit să imortalizeze un moment extrem de amuzant, dezvăluind într-o postare recentă obiectul cu care s-a fotografiat în vacanță și care a stârnit reacții printre internauți.

Postura inedită în care Gina Pistol s-a fotografiat în vacanță

După o perioadă agitată și plină de emoții frumoase, proaspeții părinți au reușit să își găsească timp pentru familie. Astfel, Gina Pistol și Smiley au decis să plece într-o vacanță, într-un loc cald, cu peisaje exotice de vis. Dincolo de plimbările captivante prin natura luxuriantă și pe plajele cu nisip fin, cei doi profită din plin de această vacanță și se distrează de minune. Dovadă stă o ipostază inedită în care Gina Pistol s-a fotografiat în vacanță și care a atras reacții din partea urmăritorilor săi.

Pentru că din nicio vacanță nu poate să nu fie imortalizată în imagini, Gina Pistol și Smiley s-au pus pe surprins cadre. Astfel, cei doi s-au distrat de minune cu un obiect neașteptat, direct pe piață. În timp ce artistul se afla la butoane, Gina se străduia să urmeze indicațiile „regizorului” astfel încât fotografia să fie perfectă. Recuzita prezentatoarei „Chefi la cuțite” a fost o simplă mătură, cu care s-a distrat copios, în încercarea de a imortaliza momentul.

Cum s-a fotografiat Gina Pistol în vacanță
Gina Pistol și Smiley se bucură de o vacanță într-un cadru exotic
foto – Instagram

Momente de amuzament din vacanța cuplului

Frumoasa prezentatoare a lăsat grijile deoparte și s-a bucurat de un moment extrem de amuzant alături de Smiley. „Călare” pe mătură, Gina a încercat să sară pe cât posibil, astfel încât să îi reușească o fotografie în aer. Vedeta de la Antena 1 a postat imaginea ulterior, după mai multe duble, așa cum internauții aveau să descopere într-o filmare „din culise”, postată de Smiley pe contul său de Instagram.

”Trebuia să ajung repede. Mamele știu de ce!”, a precizat amuzată Gina Pistol în descrierea imaginii.

Smiley a comentat pe pagina iubitei sale, în dreptul imaginii, faptul că a avut de furcă până a reușit să o surprindă pe Gina „levitând” pe mătură.

„Mâine vă arăt şi cât s-a lucrat la poza asta”, a menționat artistul într-un comentariu.

Ulterior, Smiley s-a ținut de cuvânt și a postat un videoclip în care le arată tuturor urmăritorilor câte duble au fost necesare pentru a obține scena. Gina s-a chinuit momente bune să îi reușească schema.

Cum s-a fotografiat Gina Pistol în vacanță
Fotografia care a stârnit reacțiile fanilor
foto – Instagram

Reacțiile internauților au completat cadrul amuzant

Fanii prezentatoarei nu s-au sfiit să reacționeze în secțiunea de comentarii, majoritatea fiind amuzați de imaginea postată de Gina.

„Mi-ai făcut ziua mai frumoasă!!! ?”/ „Să tot arați așa ca proaspăta mămică. Ps: vreau o măturăăăăă!”/ „Ce poză tareeee ?”/ „Ce vrăji-matură eco ai. Ai permis de zbor?”/ „Ești minunata Gina, te apreciez foarte mult!”/ „Cea mai tare poza! ?”/ „O, da… Mereu pe fugă, niciodată suficient timp”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor vedetei.

Dincolo de astfel de momente savuroase, Smiley și Gina se bucură în liniște de această vacanță alături de micuța lor, Josephine apărând fascinată de peisajele în care cei doi părinți au surprins-o în acest concediu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...