Obiceiul pe care îl are Cătălin Botezatu de Anul Nou. „O singură dorință nu s-a îndeplinit”

Ana Anitoiu, Mirabela Năstase 29.12.2022, 11:57
Obiceiul pe care îl are Cătălin Botezatu de Anul Nou. „O singură dorință nu s-a îndeplinit”

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce obicei are de Anul Nou și ce își dorește la trecerea dintre ani. Creatorul de modă a spus că dorințele pe care le-a avut pentru 2022 i s-au îndeplinit, cu o singură excepție.

Ce obicei are Cătălin Botezatu de Anul Nou și ce își dorește pentru 2023

Cătălin Botezatu a dezvăluit că obișnuiește să își pună 10 dorințe la trecerea dintre ani și că deja și-a trecut în agendă proiectele pe care vrea să le realizeze pe parcursul anului 2023. El a precizat că dintre dorințele pentru anul în curs trebuie să i se mai îndeplinească doar una, dar nu a spus care.

„Pentru noul an îmi doresc sănătate multă, nimic altceva, sunt alături de oameni dragi, de familie, de prieteni, de oameni care contează, sănătate ca să pot să încep un an nou, 2023 cu niște proiecte și mai spectaculoase, pe care deja le-am pus pe hârtie.

Nu le-am pus pe hârtie ca dorințe, sunt puse de realizat în agendă. Nu vreau să vorbesc despre ele acum, ci la momentul respectiv.

Sunt realitate, sunt contracte deja, tot felul de prezentări, de acțiuni care se fac sută la sută, dar ceea ce e cu semnul întrebării, pun în agendă cu semnul întrebării și în momentul în care apare ceva chiar pe data aceea, iau legătura și vedem ce aleg. Tot ce vreau eu ține de chestii reale, normale”, a spus Cătălin Botezatu, conform Playtech Știri.

Cătălin Botezatu are doi fii despre care nu vorbește prea mult
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, despre cum a fost anul 2022 pentru el

De asemenea, Cătălin Botezatu, care a ales să își încarce bateriile în Dubai și Mexic, a făcut o retrospectivă a anului 2022, concluzionând că a fost unul superb și încărcat pentru el.

Creatorul de modă a menționat că a avut o prezentare la Acropole în fața a 6000 de persoane, o prezentare la Versace la Dubai, în ballroom-ul de la Palazzo Versace, și că a atins 100 de show-uri doar în România. De-a lungul anului, a primit numeroase premii naționale și internaționale.

În plus, tot în acest an, Cătălin Botezatu a reușit să îmbrace cu brandul Viggo peste 20 – 30 de vedete internaționale, printre care se numără „Keanu Reeves, Pierce Brosnan, agentul 007, The Rock, Iron Man”. Creatorul de modă a menționat și deschiderea unui showroom la Los Angeles.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...