Obiceiul cu care fiica lui Smiley l-a impresionat pe artist. Ce face micuța Josephine, spre surprinderea părinților. „Cam vreo două-trei ore pe zi”

Badea Violeta 13.02.2023, 09:42

În cadrul unui interviu recent, Smiley a dezvăluit ce obicei are fiica lui, Josephine Ana. Chiar dacă sunt extrem de discreți în privința copilului pe care-l au împreună, Gina Pistol și cântărețul le mai oferă, din când în când, fanilor lor informații despre micuță. Iată obiceiul cu care fetița l-a impresionat pe tatăl ei!

Ce talent are fiica lui Smiley și a Ginei Pistol? Micuța l-a uimit pe artist

Smiley și Gina Pistol nu au arătat publicului nici acum chipul micuței lor. De asemenea, aceștia sunt destul de discreți în ceea ce o privește pe Josephine.

Cu toate astea, prezentatoarea TV și cântărețul mai spun din când în când câte ceva despre copilul lor. De curând, artistul a dezvăluit că fiica sa adoră melodia „Ramon” și dansează ori de câte ori o aude.

„A fost o surpriză pentru mine pentru că lu fiimea i-a plăcut foarte tare piesa de când a auzit-o. Și acum zice „Mamuu”, că nu poate să zică Ramon.

I-a plăcut foarte tare. A dansat și în baie dansează. Ea oricum dansează în fiecare zi. Cam vreo două-trei ore pe zi”, a spus artistul, potrivit Ego.ro.

Citește și Ce îi împiedică, de fapt, pe Gina Pistol și Smiley să facă nunta. Prezentatoarea TV a recunoscut motivul pentru prima oară. „Nu știu cum”!

Gina și Smiley, alături de fiica lor
Gina și Smiley, alături de fiica lor

„Dansează diferit pe fiecare piesă”

Artistul a spus despre fiica sa, în vârstă de aproape doi ani, că este foarte talentată la dans. Cântărețul a povestit că Josephine trăiește fiecare piesă pe care o ascultă, dansează și își schimbă starea în funcție de melodie.

„Îmi știe piesele, îmi cere să-i pun piese cu mine, îmi recunoaște vocea oricum și când vorbesc și atunci când cânt. Are o ureche muzicală foarte bună și un simț artistic foarte bine dezvoltat.

Trăiește fiecare piesă pe care o ascultă, dansează, se vede pe fața ei cum își schimbă starea în funcție de piesă, dansează diferit pe fiecare piesă. Acum e setată pe Ceaikovski. M-a terminat”, a precizat artistul pentru aceeași sursă.

Citește și Gina Pistol, mărturisire inedită despre relația cu Smiley. Fanii au fost luați prin surprindere. „E mai indicat să plece”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...