Obiceiul ciudat pe care îl are Mihaela Tatu de Sărbători. „Mă hrănește toată strada”

Beatrice Dumitru, Diana Dumitrache 21.12.2022, 08:53
Obiceiul ciudat pe care îl are Mihaela Tatu de Sărbători. „Mă hrănește toată strada”

Mihaela Tatu a fost una dintre cele mai cunoscute și populare prezentatoare de televiziune din România în anii 2000. Dar a fost obligată să se retragă din spațiul public din cauza unor probleme de sănătate. Acum, în prag de sărbători, Mihaela Tatu a povestit despre obieciul pe care îl are de Crăciun, dar și ce planuri are pentru această perioadă.

Cum petrece Mihaela Tatu Crăciunul

După retragerea din televiziune, Mihaela Tatu și-a găsit alt drum. Este speaker motivațional, moderator la diverse evenimente și este implicată în diverse proiecte care presupun deplasări în țară, dar și în străinătate.

Fosta prezentatoare a emisiunii „De 3 x femeie” s-a mutat de zece ani la Oradea și duce o viață liniștită. Pentru că în perioada anului este destul de mult plecată, Mihaela Tatu își dorește ca de sărbători să stea acasă, iar de Crăciun are un obicei pe care îl respectă mereu în această zi.

Obiceiul ciudat pe care îl are Mihaela Tatu de Sărbători. „Mă hrănește toată strada”
Mihaela Tatu a prezentat emisiunea „De 3 x femeie”.

De Crăciun, nu prea stau acasă că o să mă cheme toți în toate părțile. Apropo, de sărbători, mănânc patr-cinci sortimente de sarmale, pentru că mă hrănește toată strada, toți vecinii. Vreau acasă și de Crăciun și de Revelion”, a povestit fosta prezentatoare TV într-un interviu pentru Playtech Știri.

Planuri pentru începutul de an

Mihaela Tatu și-a făcut planuri și pentru începutul de an. Dar nu a ales să plece în vreo destinație exotică, ci va merge în vizită la fiica sa, Ioana, stabilită în Germania, la Berlin. Aceasta a absolvit a treia facultate și lucrează ca programator. Mama și fiica se văd de două, trei ori pe an, iar în rest vorbesc prin intermediul internetului.

Imediat după Revelion plec la Ioana, prima săptămână, după care am de tras volumul al doilea la Restartix Seniori, plec la Londra pentru un curs de comunicare cu copiii, am un alt curs de comunicare pe 20-21 ianuarie, eu din a doua săptămână din ianuarie încep să lucrez”, a mai spus ea.

Singura dorința pe care o are Mihaela Tatu pentru noul an este să fie în cea mai bună formă: „Dacă am sănătate, întorc munții, îi aduc la mine”, a mai afirmat aceasta. Aceasta a dezvăluit că atunci când prezenta emsiunea „De 3 x Femeie” s-a confruntat cu probleme de sănătate și o operație la genunchi care au aruncat-o în depresie, dar a reușit să se vindece prin yoga și dezvoltarea spirituală.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...