Oana Zăvoranu s-a trezit cu poliția la ușă. Motivul pentru care vedeta a ajuns să fie executată silit. „M-au șantajat”

Badea Violeta 01.10.2022, 15:46

Momente extrem de dificile pentru Oana Zăvoranu! Din cauza datoriilor pe care le-a acumulat firma sa, bruneta a fost executată silit. Poliția și un executor judecătoresc i-au făcut vineri, 30 septembrie, o vizită la clinică, cu scopul de a recupera un prejudiciu uriaș. Iată cui datora bani vedeta!

Oana Zăvoranu, executată silit. Ce datorii are vedeta

Firma Oanei Zăvoranu a înregistrat multe datorii, motiv pentru care vedeta a fost acționată în instanță. În cele din urmă, judecătorii au decis că bruneta trebuie să plătească.

Este vorba despre firma care administrează clinica medicală One Life din Capitală. Se pare că afacerea cu care vedeta se laudă îi aparține, de fapt, unei asistente care a lucrat la clinica respectivă, în baza unui contract de prestări de servicii medicale între două companii.

Întregul scandalul a început în urmă cu un an, când femeia a cerut banii datorați de firma Oanei Zăvoranu. La momentul respectiv, fosta angajată a clinicii One Life l-a acuzat pe Alex Ashraf, soțul actriței, că a agresat-o în momentul în care a solicitat banii.

Astfel s-a ajuns în instanță, iar Poliția, alături de executorul judecătoresc și femeia păgubită s-au prezentat ieri, 30 septembrie, la clinica One Life pentru a recupera bunuri a căror valoare acoperă prejudiciul în valoare de 10.000 de lei.

Citește și Oana Zăvoranu, acuzații fără perdea. „Adelina Pestrițu l-a vândut pe Liviu Vârciu pentru 1.500 de euro”!

Oana Zavoranu, implicata intr-un scandal de proportii
Oana Zavoranu, implicata intr-un scandal de proportii

Oana Zăvoranu nu este la primul scandal de acest gen

Actrița nu este la primul scandal de acest gen. În trecut, medicul Bogdan Furtună, manager al spitalului Colțea din București, ar fi împrumutat-o pe Oana Zăvoranu cu suma de 40.000 de euro, bani pe care aceasta nu i-ar mai fi restituit.

Mai mult, medicul a spus că a fost amenințat „cu prejudicii de imagine”, fiindcă a îndrăznit să-i ceară brunetei să-i fie restituită suma împrumutată.

„M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a declarat medicul Bogdan Furtună, citat de Click!.

În cele din urmă, părțile implicate au ajuns în instanță. „Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată.

Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund.”, a mai precizat mediul pentru aceeași sursă.

Citește și Și cu banii luați, și cu interdicție! Cum s-a încheiat războiul dintre Luis Lazarus și Oana Zăvoranu: „Am fost nevoit să-mi vând tot” / EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...