EXCLUSIV

Și cu banii luați, și cu interdicție! Cum s-a încheiat războiul dintre Luis Lazarus și Oana Zăvoranu: „Am fost nevoit să-mi vând tot” / EXCLUSIV

Andrei Violeta 20.08.2022, 16:22

După ce a pierdut procesul cu Oana Zăvoranu, în care, inițial, aceasta îi cerea daune morale de 100.000 de euro, pentru că a făcut-o „asasină”, sumă redusă însă în urma apelului la 15.000 de euro, Luis Lazarus a primit totodată și interdicția din partea instanței de a mai face vreo declarație la adresa brunetei.

Oana Zăvoranu și Luis Lazarus rupeau audiențele, atunci când apăreau în platoul aceleași emisiuni tv. Schimbul lor de replici era savuros pentru telespectatorii ce rămâneau lipiți de ecranele televizorului. Cei doi nu au mai apărut însă de ani buni în același platou. Ba, mai mult, între aceștia a avut loc un război, în instanță, pe bani mulți, într-un proces intentat și câștigat de Oana Zăvoranu după ce Lazarus a făcut-o, în direct, „semi-asasină” și „centuristă”.

Într-o primă fază, bruneta a cerut daune morale de 100.000 de euro, sumă considerată prea mare de completul de judecată, care a redus-o la 30.000 de euro. Procesul s-a judecat în prezența unui avocat angajat din oficiu, și în lipsa lui Luis Lazarus, care nu a participat la niciunul dintre termene.

Lazarus, bun de plată

Cunoscutul jurnalist a făcut însă apel, invocând faptul că nu a știut de acel prim proces, întrucât a fost citat la cu totul alte adrese, decât la cea la care locuia. În urma apelului și a concluziior depuse la dosar, conform procedurilor, acesta s-a justificat cu articole de presă, citând două personalități care făcuseră de fapt acele afirmații la adresa Oanei și pe care el nu ar fi făcut decât să le preia, potrivit documentelor depuse la dosar.

Cum s-a incheiat razboiul dintre Luis Lazarus si Oana Zavoranu
Luis Lazarus

Judecătorii i-au dat însă câștig de cauză tot Oanei Zăvoranu, și l-au obligat pe Lazarus la plata sumei de 15.000 de euro, ca daune morale. Totodată, instanța i-a interzis acestuia să mai facă vreo declarație la adresa reclamantei. Sentința, pronunțată în pandemie, în urmă cu mai bine de un an, a rămas definitivă.

Cum a rămas fără avere

În prezent, Luis Lazarus nu are niciun bun pe numele său, deși în urmă cu ceva ani avea mai multe mașini și o casă de lux. Acesta ne-a mărturisit care a fost motivul pentru care a fost nevoit să vândă tot ce avea.

„În anul 2019, am rămas fără lichidități și am fost nevoit să-mi vând tot ce aveam, casa și mașinile”, ne-a declarat acesta.

„N-are nici măcar o bicicletă pe numele său”

După ce sentința instanței a rămas definitivă, Oana Zăvoranu a declarat, la acea vreme, în cadrul unei emisiuni tv, că a încercat să recupereze cei 15.000 de euro, doar că nu a găsit nici măcar o bicicletă pe numele lui Luis Lazarus.

„Luis are un dosar, un proces întreg pierdut. Încerc să-l execut, dar n-are nici măcar o bicicletă pe numele său. Eu vin și întreb, când tu ești nimeni în drum, cum poți să vii la televizor și să ai tupeu să spui că tu ai vrea să faci, să dregi”, spunea Oana Zăvoranu.

Urmăriți Impact.ro și pe