Oana Zăvoranu, implicată într-un nou scandal. Sunt acuzații de șantaj

Badea Violeta 20.06.2023, 10:25

Problemele se țin scai de Oana Zăvoranu. În cursul zilei de luni, 19 iunie, bruneta s-a prezentat în fața judecătorilor, ea fiind implicată într-un nou proces dificil. La ieșirea din Tribunal, vedeta a făcut și câteva declarații. Aceasta le-a spus jurnaliștilor că este sigură de faptul că adevărul va ieși la iveală până la urmă.

Oana Zăvoranu, din nou în fața judecătorilor

Oana Zăvoranu nu traversează deloc o perioadă bună. Vedeta trece printr-o perioadă grea din cauza unor scandaluri în care este implicată. Numai în această săptămână, vedeta a fost nevoită să se prezinte de trei ori la Tribunal.

Luni, pe data de 19 iunie, soția lui Alex Ashra a apărut în fața judecătorilor din cauza unor acuzații de șantaj. Însă, avocații brunetei au solicitat ca procesul să se țină cu ușile închise. Ședința a fost una secretă, iar la ieșirea din instituție, Oana Zăvoranu a făcut câteva declarații, fără a da foarte multe detalii.

Oana Zavoranu
Oana Zavoranu s-a prezentat luni, 19 iunie, in fata magistratilor

„Adevărul se va afla oricum”

În acest dosar, partenera de viață a lui Alex Ashra ar fi acuzată că i-ar fi spus unui medic de la care ar fi împrumutat bani că îi va strica imaginea, după ce acesta i-ar fi solicitat banii înapoi.

Însă, vedeta nu și-a recunoscut fapta și dorește să fie judecată. ”Adevărul se va afla oricum! Aveți ceva cu mine. Au cerut toți o ședință secretă, toată lumea a cerut”, a declarat Oana Zăvoranu la ieșirea de la Tribunal.

Citește și Divorțează Alex Ashraf de Oana Zăvoranu. Anunțul e clar acum: „Vreau să stau și eu liniștit”!

Ce procese mai are Oana Zăvoranu

Bruneta mai are pe rolul instanțelor un dosar. Actrița a încercat să scape basma curată și a contestat decizia magistraților. Însă, cererea ei a fost respinsă. Prin urmare, bruneta s-a ales și cu cheltuieli de judecată în valoare de 5500 de lei.

Totodată, vedeta se mai judecă și cu o bancă din țara noastră. Oana Zăvoranu și partenerul ei, Alex Ashraf, au fost executați silit pentru un credit pe care l-au făcut în urmă cu câțiva ani și pe care nu l-ar fi achitat.

Citește și Anunțul momentului despre Oana Zăvoranu. Instanța a decis, ce se întâmplă cu vedeta!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...