Divorțează Alex Ashraf de Oana Zăvoranu. Anunțul e clar acum: „Vreau să stau și eu liniștit”

Mihnea Tălău 26.05.2023, 08:59

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu 7 ani, dar acum relația lor pare să scârțâie. Se vorbește chiar de divorț. Mai ales după ce bărbatul a fost surprins în compania unei tinere. Acum, Alex Ashraf a făcut un live pe TikTok în care a explicat relația cu soția sa.

Divorțează Alex Ashraf de Oana Zăvoranu?

În live-ul de pe TikTok, Alex Ashraf a fost întrebat, clar, dacă mai formează un cuplu cu vedeta. El s-a ferit de un răspuns tranșant, afirmând că și-ar dori să fie întrebat de ceea ce face el în viața de zi cu zi, nu de relația cu Oana Zăvoranu.

„Nu am un program. Aș vrea să merg în toată țara din nou, să iau țara la picior. Aș vrea să merg și în afară în vacanțe, dar nu prea am timp (…) Dacă o luați pe partea asta, nu vorbesc, orice întrebare, numai pe partea dreaptă să nu fie. Poți să mă întrebi de mine, orice de mine, orice, dar de mine. Restul este mister. Mi-a pus lumea ani de zile întrebări, am stat în umbră. Vreau să stau și eu liniștit, să fiu și eu Alex, să mă cunoască lumea Alex”, a afirmat Alex Ashraf, într-un live de pe TikTok, potrivit Spynews.ro.

Răspunsul nu i-a mulțumit pe fani, care nu mai știu ce să înțeleagă.

Oana Zăvoranu a răbufnit după vestea divorțului de soțul ei, Alex Ashraf
Oana Zavoranu si Alex Ashraf

”Nu vreau să dau nimic, nicio informație”

Totuși, Ashraf declară că nu își dorește să fie mereu asociat cu Oana Zăvoranu, deși datorită vedetei a devenit și el cunoscut. Mai mult, spune că informații din interiorul căsniciei cu Oana Zăvoranu vor rămâne la stadiul de „mister”.

„Lumea e curioasă. De când e cu TikTok-ul, toată lumea știe ce se întâmplă, de când e mass-media, de când e online-ul, totul e la zi. Multe persoane mi-au spus: „Ești diferit de ceea ce se vede la TV” și am zis: „Mulțumesc”. Pentru că eu știu ce imagine mi-a creat presa și nu vreau să le dau mură în gură făcând live, nu vreau să dau nimic, nicio informație”, a conchis Alex Ashraf.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...