Oana Zăvoranu i-a dat de gol. De ce nu o arată Gina Pistol şi Smiley, de fapt, pe micuţa Josephine

Badea Violeta 12.07.2021, 18:57
Oana Zăvoranu i-a dat de gol. De ce nu o arată Gina Pistol şi Smiley, de fapt, pe micuţa Josephine

Oana Zăvoranu i-a dat de gol. Cunoscuta actriță este renumită pentru comentariile sale acide la adresa diverselor persoane din spațiul public. De această dată, Oana Zăvoranu a pus tunurile pe Gina Pistol şi Smiley. Iată de ce nu o arată aceștia, de fapt, pe micuţa Josephine.

Oana Zăvoranu i-a dat de gol

Oana Zăvoranu nu iartă pe nimeni! Vedeta nu s-a mai putut abține și a decis să facă unele remarci dure la adresa Ginei Pistol și a lui Smiley. Se pare că cei doi au un motiv foarte bine întemeiat pentru care chipul micuței Josephine este ținut departe de ochii curioșilor. Bruneta a făcut dezvăluiri despre proaspeții părinți și a precizat că cei doi au o strategie.

„Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ala în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley Omul a început să forjeze tăticule tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică…de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un ‘high’ așa.

După ce s-a născut copilul schimbare de 360 de grade. Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu.. iubita la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine…mocangeală la tot, de la A la Z”, a precizat Oana Zăvoranu într-una dintre aparițiile sale, de pe canalul de Youtube.

De ce nu o arata Gina Pistol si Smiley, de fapt, pe micuta Josephine
De ce nu o arata Gina Pistol si Smiley, de fapt, pe micuta Josephine

De ce nu o arată Gina Pistol şi Smiley, de fapt, pe micuţa Josephine

Oana Zăvoranu a continuat atacul la adresa Ginei și a lui Smiley, susținând că cei doi au o strategie, iar chipul lui Josephine va fi făcut public atunci când cei doi vor primi o ofertă tentantă din unei reviste sau a unei televiziuni. Până în prezent, Gina și Smiley nu au publicat nicio imagine cu chipul fetiței lor și susțin că nici nu au de gând să facă acest lucru până ce ea nu-și va da acordul.

„Așteaptă să vină o poate revistă generoasă, vreo televiziune (…) și în momentul în care va fi destul de generoasă suma ce credeți? Minune! Surpriză! Și ei o vor arăta pe cea mică, pentru că… la cerere o s-o bage, la cererea voastră pentru că ne-ați scris foarte mulți că sunteți curioși să vedeți dacă seamănă cu mine sau cu Omul, Smiley Omul ne-am hotărât să o arătăm”, a mai spus Oana.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...