Oana Roman tocmai le-a dat vestea fanilor: “Am stabilit că mă voi opera”. Ce intervenție vrea să-și facă vedeta

Ioana Bucur 06.10.2021, 22:29
Oana Roman tocmai le-a dat vestea fanilor: “Am stabilit că mă voi opera”. Ce intervenție vrea să-și facă vedeta

Vedeta a ajuns aproape de finalul unui drum ce a durat aproape doi ani. Oana Roman a decis că a venit momentul să facă un pas important, așa că a mers glonț la medicii în care are toată încrederea. Fanii fiicei lui Petre Roman au primit o veste neașteptată: ce operație vrea să își facă, peste doar câteva săptămâni.

Oana Roman vrea să se opereze

În ultima perioadă, Oana Roman a intrat în rândul „influencerilor”. Vedeta postează, zi de zi, cele mai importante momente de viața sa, arătându-se așa cum este ea, cu bune, cu rele. Având peste 255 de mii de oameni care îi urmăresc activitatea în mediul online, fiica fostului premier a reușit să își construiască o adevărată comunitate în mediul virtual.

Pe Instagram, Oana a prezentat pas cu pas toate intervențiile și trucurile la care a apelat pentru a da jos kilogramele în plus, transformarea fiind uluitoare. Doar că, așa cum pățesc toți cei care slăbesc foarte mult, vedeta a rămas cu o problemă pe care și-o dorește rezolvată, iar singura soluție este bisturiul unui chirurg.

Miercuri, la primele ore ale dimineții, Oana Roman a postat o fotografie pe secțiunea InstaStory, făcută în mașină, cu un mesaj în care își anunța fanii că era în drum spre medic, pentru a stabili exact când va avea loc operația pe care și-o dorește.

„Merg la control la doctor pentru a stabili când fac operația de abdominoplastie.”, a scris Oana Roman, pe InstaStory.

Câteva ore mai târziu, Oana Roman revenea online, cu un nou anunț: „Am stabilit că mă voi opera în noiembrie”.

Oana Roman tocmai le-a dat vestea fanilor:

„Sunt obligată să o fac”

Oana Roman a mai vorbit, în trecut, despre doința de a-și face abdominoplastie, o operație pe care nu o consideră una estetică, în cazul său. Vedeta vrea să scape cicatricile cu care a rămas după ce a născut și de pielea în exces cu care a rămas după ce a slăbit.

„De mult vreau să-mi fac o operație care nu este neaparat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea.

Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neaparat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am.

E singura la care m-am gândit. Eu am avut destule operații și nu vreau să-mi fac operații doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligată să o fac. Și în rest, există tot felul de proceduri care ajută, fără să te tai neaparat.”, a zis Oana Roman pentru Ciao.