Oana Roman, probleme de sănătate. Medicii i-au spus clar ce nu mai are voie să facă

Iancu Andreea 29.09.2021, 20:34
Oana Roman, probleme de sănătate. Medicii i-au spus clar ce nu mai are voie să facă

Fiica lui Petre Roman a început să acorde o mai mare atenție stării sale de sănătate în ultima vreme. Dincolo de contextul epidemiologic actual, vedeta a trecut prin clipe dificile de-a lungul timpului, fiind la un pas de moarte la nașterea fiicei sale, iar de curând văzând suferința prin care trece mama sa, Mioara, diagnosticată cu Parkinson. De curând, Oana Roman a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă, după ce a făcut o vizită de rutină la medic. Specialiștii au menționat o interdicție clară pentru vedetă.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Oana Roman

Oana Roman a postat în ultima perioadă mai multe detalii despre diferite probleme de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a recunoscut că a început să meargă la medic pentru mai multe analize, după ce starea sa a îngrijorat-o. Vedeta a trecut printr-un atac de panică, pe fondul oboselii, iar controalele amănunțite au avut scopul de a o liniști. Perioada extrem de tensionată din viața sa amoroasă, după divorțul și ulterior împăcarea cu Marius Elisei, dar și problemele cu mama sa, au extenuat-o pe vedetă.

Fanii Oanei de pe Instagram au fost însă anunțați de curând despre diagnosticul pe care l-a primit fiica lui Petre Roman la un control de rutină la pneumolog. Aceasta s-ar fi confruntat cu o afecțiune care a lăsat-o cu sechele, în urmă cu câțiva ani. Deși starea sa de sănătate este în continuare bună, Oana Roman a recunoscut ce interdicției i-au transmis specialiștii. Vedeta a primit recomandarea de a evita fumatul pentru a nu complica mai mult lucrurile. Se pare că Oana se confruntă cu o tuse tabagică.

Am fost la doctor. Nu sunt probleme mari, dar…trebuie să mă las de fumat pentru că am o tuse tabagică cronică, le-a spus Oana Roman fanilor.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Oana Roman
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Oana Roman

Vedeta a făcut un atac de panică

Oana Roman a trecut printr-o perioadă extrem de tensionată și aglomerată. Pe lângă afacerea pe care o administrează împreună cu Marius Elisei, situația medicală a Mioarei Roman, mama vedetei, a cântărit în plus la starea de spirit a Oanei. Aceasta s-a consumat foarte mult și pentru a pregăti ziua de naștere a soțului ei, dar și pentru amenajarea terasei casei unde locuiesc. Astfel, vedeta s-a neglijat și a ajuns să treacă printr-un atac de panică.

N-am mai ajuns la coafor. Am făcut un atac de panică pe drum, așa cum n-am mai făcut de ani de zile. Oboseală, gânduri, stres, multe proiecte. Casă, copil, Marius, mama. De toți am grijă, pentru că ei sunt prioritari. Doar că uit să am grijă de mine! Sau nu am grijă de mine destul. Și nici nu aștept să aibă alții grija mea, a scris Oana Roman, în urmă cu mai multe zile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...