Oana Roman tocmai a reușit să încheie un proiect care a sleit-o de puteri

Iancu Andreea 23.09.2021, 10:03

Oana Roman trece printr-o perioadă a vieții în care încearcă să se încarce cu energie bună pentru a putea face față momentelor mai dificile. După câteva luni în care a fost separată de fostul său soț, ea și Marius Elisei divorțând la începutul anului, vedeta a reușit să își recapete din echilibru după împăcarea cu tatăl Isabelei. Totuși, afecțiunea mamei și greutățile de care se lovește adesea au făcut-o pe Oana Roman să își canalizeze forța într-un proiect, pe care a și reușit să-l încheie de curând, dar care a sleit-o de puteri. Pentru că nimic bun în viață nu se obține fără muncă, vedeta a împărtășit cu fanii săi reușita și procesul dificil prin care a trecut.

Oana Roman a reușit să încheie un proiect important pentru familia sa. A avut sprijinul lui Marius Elisei

Viața poate fi imprevizibilă, iar Oana Roman este un exemplu clar. Vedeta a avut un început de an agitat, după ce ea și Marius Elisei anunțau că divorțează. Lunile au trecut, iar cei doi au încercat să rămână puternici de dragul fiicei lor, Isabela. Totuși, ceea ce au realizat este că nu pot sta unul fără celălalt, astfel că de curând, cei doi au decis să se împace. Mai uniți și mai îndrăgostiți ca niciodată, cei doi încă foști soți în acte, și-au concentrat energiile într-un proiect important, pe care Oana Roman și Marius au reușit să îl ducă la bun sfârșit de curând.

Pentru că adesea creativitatea ne scoate din impasul emoțional, Oana și Marius au hotărât că este momentul pentru o schimbare de decor și astfel s-au apucat să își amenajeze terasa casei. Pentru că beneficiau de un spațiu generos, care nu era însă aranjat după bunul lor plac, cei doi au pornit în căutare de materiale, au apelat la sprijinul specialiștilor și au reușit, după câteva săptămâni de planuri și proiecte, să se bucure de un spațiu de relaxare perfect pentru familia lor. În plus, Oana și-a ținut la curent fanii din mediul online, unde a dezvăluit fiecare etapă din procesul de amenajare. De curând, proiectul a ajuns la final, iar rezultatul a fost împărtășit de vedetă cu urmăritorii ei.

După multă muncă, multe obstacole și răbdare nemăsurată a noastră dar și a celor de la @mambricolaj , terasa noastră este gata. Am muncit enorm, mai ales Marius, am făcut-o singuri și am pus mult suflet. Deck-ul excepțional precum și toate obiectele în afară de masă și scaune sunt de la @mambricolaj. Ne-au îndrumat, ajutat și sfătuit și până la urmă a ieșit cum am visat. Poate nu pare mult dar pentru noi înseamnă f mult și avem satisfacția lucrului bine făcut de noi pentru noi. Am lăcrimat de bucurie la final!, au fost cuvintele Oanei, după perioada epuizantă a amenajării terasei.

Oana Roman a reușit să încheie un proiect obositor
Oana, după amenajarea, în linii mari, a terasei

Sfaturi primite chiar din partea fanilor pentru amenajarea terasei

Pentru că are o comunitate care o susține în tot ceea ce face, Oana Roman s-a bucurat să descopere că fanii săi apreciază schimbarea făcută în grădina casei. Mulți i-au transmis mesaje de felicitare pentru amenajarea terasei, precum și urări din suflet.

Să vă bucurați sănătoși și fericiți de ea, satisfacția este enormă când știți că ați realizat-o cu mâinile voastre! Felicitări!

F frumos Oana, după atâta muncă a meritat oboseala și alergarea, este super, au fost câteva dintre aprecierile primite de către Oana, legat de amenajarea terasei.

Pe de altă parte, alții mai critici nu s-au putut abține să nu vină cu câteva sugestii pentru vedetă, care le-a oferit deja și răspunsuri la curiozitățile menționate.

Ar merge câteva flori, plante mari 😍

La cât și cum te urmăresc mă așteptăm să alegi ceva mult mai confortabil o canapea…niște scaune mai relaxante dar asta…timpul v-a decide cât vă sunt de comode …și cred ca ar mai trebui un raft ceva pentru pahare, ceșcuțe etc, i-au sugerat urmăritorii săi.