Oana Roman spune adevărul despre vacanţă. Ce s-a întâmplat în Egipt: “Nu m-am aşteptat”

Nicu Stan 13.02.2021, 08:00

Oana Roman spune adevărul despre vacanţă. Ce s-a întâmplat în Egipt. Cu cine a plecat, de fapt, fiica fostului premier Petre Roman la relaxare, citiți în articolul de mai jos.

Oana Roman și-a făcut prieten în Egipt. Cine este, de fapt, carismaticul Casanova

Oana Roman spune adevărul despre vacanţă și tot ce s-a întâmplat în Egipt. Cu cine a plecat vedeta, de fapt, în exotica țară. Anul 2020 a fost unul prost pentru mai toți românii.

Pentru Oana Roman, finalul anului a fost și mai prost, aceasta despărțindu-se de soțul ei, Marius Elisei, imediat după Crăciun.

Oana Roman, vacanță de lux cu fiica ei

Pentru a mai uita de necazuri, Oana Roman a plecat într-o vacanță în Egipt, alături de fiica ei, Isabela. Astfel cele două au beneficiat de o super-vacanță de câteva zile într-un resort din Egipt.

Oana Roman s-a arătat mai mult decât încântată de cea descoperit acolo, atât de încântată încât are de gând să revină de mai multe ori pe an.

Egipt, o destinație ieftină și frumoasă

Dragilor, este ultima seară în vacanţă, motiv pentru care m-am gândit să trag nişte concluzii şi să vă povestesc puţin despre cum simt eu toată treaba, după o săptămână de stat aici, în Egipt. Concluzia e că merită toţi banii. Nu m-am aşteptat să fie atât de mişto.

La cât costă, chiar nu m-am aşteptat să fie atât de tare. Mă gândesc foarte serios în a-mi face un obicei şi să vin aici măcar de două ori până spre vara. Am stat şi m-am gândit aşa: decât să dau 500 de euro pe lună pe tâmpenii, mai bine îi dau să stau într-un resort liniştită, la soare”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman, încântată de serviciile din Egipt

Fiica fostului premier Petre Roman a fost încântată de serviciile din resortul de lux. A făcut plajă, a făcut o vizită la acvariu, după care, alături de Isabela a mers la masă, unde a mâncat cel mai bun pește al restaurantului din resortul de lux.

În seara asta o să mergem să mâncăm la restaurantul à la carte de pește pentru că mie îmi place foarte mult peștele”, a mai spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman l-a cunoscut pe Casanova în Egipt

În excursia de lux, cele două și-au făcut un nou prieten, Casanova, o cămilă care aparține resortului și care animează locul, încântându-i pe turiștii veniți din toate părțile lumii.

El este Casanova. E tare blând și frumos. Este practic locatar permanent al Resortului și toata lumea îl iubește”, a mai spus Oana Roman pe rețeaua de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe