Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi soţi

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 08.02.2021, 20:36

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei? Un detaliu i-ar fi dat de gol pe cei doi soți, care au anunțat, după sărbătorile de iarnă, că s-au despărțit. Iată ce au observat fanii vedetei, în ciuda declarațiilor pe care le-a făcut ea recent în legătură cu separarea de tatăl copilului ei.

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei? Ce au observat fanii

Oana Roman a făcut reclamă la un articol vestimentar, pe pagina ei de Facebook. În scurt timp, unii dintre fanii ei au observat că acesta era de pe site-ul de haine al lui Marius Elisei. ”Te-ai împăcat cu soțul? Văd că lucrezi din nou pentru acel site. Ar fi minunat!” și ”Ai recuperat afacerea? Ești minunată și faci lucruri ca tine. Minunate! Felicitări!”.

”Toată viața am purtat sutien și ajunsesem la saturație. De când am descoperit body-urile modelatoare, nu mai port sutien decât la ținute speciale! Body-ul e comod, subțiază talia și abdomenul și nu are cusături astfel încât nu e vizibil sub haine!”, a fost mesajul pe care l-a publicat Oana Roman, prin care face reclamă la acel produs.

Oana Roman s-a impacat cu Marius Elisei: Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi soti
Oana Roman

Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Anterior, Oana Roman a vorbit despre motivul pentru care ea și Marius Elisei s-au despărțit. Vedeta a spus, la Kanal D, că soțul ei a fost cel care a insistat ca mama ei, Mioara Roman, care se confruntă cu probleme de sănătate, să se mute la ei. Apoi, el ar fi fost deranjat de lipsa de intimitate. Totuși, nu acesta ar fi fost motivul separării.

”Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea să se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață, care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă”, a spus Oana Roman.

Oana Roman, despre cum arată relația ei cu Marius Elisei după anunțul despărțirii

Totodată, Oana Roman a spus că, la Antena Stars, că ea și Marius Elisei au depus actele de divorț fără să știe cineva. Vedeta a dezvăluit că, în urma despărțirii, relația lor este ”extraordinar de ok”. Fostul ei partener de viață vine și o ajută atunci când are nevoie. Ea a precizat că nu a decis ea să se despartă de tatăl fetiței sale.

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii ”Trăiri cu Andreea Mantea” de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...