Oana Roman și Marius Elisei, în pragul unei noi despărțiri?! Reacțiile ciudate care i-au îngrijorat pe fani

Badea Violeta 18.01.2023, 11:31

Oana Roman și Marius Elisei sunt împreună încă din prima lună a anului 2013. Din iubirea lor a rezultat și un copil, o fată pe nume Isabela Maria. De curând, cei doi trebuiau să aniverseze 10 ani de relație, însă fanii sunt convinși că nu a mai avut loc nicio petrecere. Internauții au observat câteva detalii pe rețelele sociale.

S-au despărțit Oana Roman și Marius Elisei? Ce apare acum pe conturile lor de socializare

Luna ianuarie trebuia să fie una de vis pentru Oana Roman, ținând cont că ea și Marius Elisei sărbătoresc 10 ani de relație. Însă, internauții au observat că celebra influenceriță afișează o tristețe apăsătoare în ultima vreme, lucru care i-a făcut să se întrebe dacă nu cumva ea și tatăl Isabelei s-au despărțit.

Asaltată cu mesaje de încurajare, fiica lui Petre Roman s-a decis să le răspundă admiratorilor săi. Vedeta le-a recunoscut internauților că nu se află în apele sale. Aceasta a spus că este mai tristă și lipsită de energie, însă nu a dezvăluit și motivul stării sale.

„Mulți ați observat că sunt mai tristă și mai obosită în ultima vreme. Eu nu pot să vă mint. Mâine sper să am putere și timp să vă explic tot. Și să lămuresc tot. Noapte bună dragilor.”, a scris Oana Roman pe InstaStory.

Citește și Oana Roman își va face numai dușmani printre divele din România după ultimul mesaj. Cum le-a comparat cu cele de la Hollywood!

Oana Roman, rasturnare de situatie in casnicia cu Marius Elisei
Marius Elisei si Oana Roman

Ce mesaj a publicat Marius Elisei pe o rețea socială

Nu doar Oana Roman a fost activă pe internet, ci și Marius Elisei. Pe data de 15 ianuarie, chiar în ziua în care ar fi trebuit să celebreze cei nouă ani de mariaj cu mama fetiței sale, acesta a postat o fotografie.

Însă, nu imaginea a atras cel mai mult atenția, ci descrierea din dreptul ei. Bărbatul a scris „n-am ce să mai spun… te pup”. Momentan, cei doi nu au făcut nicio declarație pe seama acestui subiect, astfel că nu au negat, dar nici nu au confirmat despărțirea.

Citește și Oana Roman a decis să spună adevărul după 10 ani de relație cu Marius Elisei. Mesajul controversat postat de vedetă. „A-nceput să crească iarba tăcerii între noi”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...