Oana Roman, probleme cu banii? Vedeta a fost indignată când și-a văzut factura la gaze

Iancu Andreea 07.01.2022, 21:06
Oana Roman, probleme cu banii? Vedeta a fost indignată când și-a văzut factura la gaze

Fiica lui Petre Roman a făcut o mărturisire neașteptată, legată de costurile din această iarnă. Oana Roman a rămas uimită să descopere factura la gaze, care, la fel ca în cazul multor români, a fost una extrem de piperată. Deși mulți consideră că vedeta se descurcă din punct de vedere financiar, Oana demonstrează încă o dată că problemele cu banii pot apărea în orice familie.

Oana Roman, indignată după ce și-a văzut factura la gaze

Vedeta nu s-a mai putut stăpâni și a reacționat dur după ce a deschis factura de gaze. Fiica lui Petre Roman a transmis un mesaj către urmăritorii săi, revoltându-se pe rețelele de socializare, după ce a observat ce scumpiri au apărut în această iarnă la utilități. Oana Roman a fost indignată după ce și-a văzut factura la gaze, menționând totodată și alte majorări de prețuri pe care le-a observat în ultima vreme.

Vedeta a rămas surprinsă să descopere chiar la început de an faptul că unele dintre cheltuielile lunare chiar s-au dublat. Oana, cunoscută pentru faptul că are o afacere împreună cu soțul, reușind să obțină bani și în urma unor alte job-uri, s-a plâns de facturile mult prea mari. În plus, dând din nou dovadă de empatie, Oana Roman chiar i-a menționat pe oamenii de rând, cu salarii mici, despre care se întreabă cum se descurcă.

Oana Roman, indignată după ce și-a văzut factura la gaze
Oana Roman, despre situația financiară a românilor

Cum au reacționat fanii vedetei

După ce a simțit pe propria piele că toate s-au scumpit în ultima perioadă, Oana Roman s-a revoltat pe internet, împărtășindu-le urmăritorilor săi câteva păreri personale despre situație. Vedeta a remarcat faptul că atât alimentele, cât și benzina sau utilitățile aproape că s-au dublat la începutul acestui an. În plus, aceasta a demarat un chestionar pe Instagram, în care și-a rugat fanii să voteze dacă și ei resimt efectele acestor scumpiri.

„Totul s-a scumpit! Aproape dublu! Ceva horror. Gazele luna asta au venit fix la dublu față de anii trecuți. Benzina, produsele alimentare sau de curățenie. Unde vom ajunge? Salariile oamenilor nu s-au dublat. Și voi simțiți că s-a dublat tot?”, a spus Oana Roman pe Instagram.

În mod evident, membrii comunității vedetei au fost în asentimentul său și i-au confirmat faptul că traiul a devenit tot mai greu de susținut, mai cu seamă în contextul în care taxele și cheltuielile s-au majorat, dar nu și veniturile. Din fericire, Oana Roman se poate număra printre cei norocoși, vedeta străduindu-se să aibă câștiguri financiare suficiente pentru a-și susține familia.

Urmăriți Impact.ro și pe