Oana Roman, criză de nervi la adresa a doi polițiști. ”Atât îi duce capul”. A făcut publică filmarea

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 28.11.2021, 11:52

Oana Roman are o perioadă extrem de agitată. Cu o mulțime de comenzi de onorat în cadrul afacerii sale cu articole vestimentare, lucrări de amenajare ale casei și problemele de sănătate ale mamei sale, vedeta a simțit nevoia să ia o pauză pentru a se relaxa. Alături de soțul său, Marius Elisei, și fiica lor, Isabela, Oana a decis să plece pentru câteva zile la munte. Deși a sperat să intre în atmosfera de vacanță încă de pe traseu, Oana Roman a făcut o criză de nervi pe drum, reacționând aspru la adresa a doi polițiști. Vedeta a făcut publică filmarea care dovedește nemulțumirea sa.

Oana Roman a reacționat nervos la adresa a doi polițiști. Ce a deranjat-o cumplit pe vedetă

Ceea ce ar fi trebuit să fie începutul unei scurte vacanțe relaxante și plăcute s-a transformat într-un drum infernal. Oana Roman și familia sa au ales drept destinație Valea Prahovei și se pare că a fost o decizie neinspirată. Având în vedere că urmează mini-vacanța de 1 decembrie, mulți români au plecat la munte pentru a se relaxa. Iar acest lucru s-a resimțit din plin pe drumul către stațiunile montane. Oana Roman nu a mai rezistat și a făcut o criză de nervi pe drum, după ce doi polițiști au enervat-o la culme pe vedetă.

Oana a postat mai multe InstaStory-uri încă de la plecarea de București, prin care îi anunța pe urmăritorii săi că drumul este destul de aglomerat, iar timpul petrecut în trafic este unul îndelungat. Vedeta și soțul său au încercat să alunge nemulțumirea privind statul bară la bară și au jucat câteva jocuri. Deși au plecat la orele prânzului din București, spre după-amiază nu reușiseră să ajungă încă la destinație.

Stăm pe loc de 45 de minute. Marius ne face un test de cultură generală, a scris inițial Oana Roman pe Instagram.

Nici nu știu dacă să ne întoarcem acasă sau să ne oprim undeva pe drum. Am plecat de la ora 13:30 din București și este 16:30 încă nu am ajuns la Breaza, a mai precizat vedeta, la ceva timp.

Oana Roman, reacție nervoasă la adresa a doi polițiști
Oana Roman, deranjată de traficul spre munte
foto – captură Instagram

Vedeta a făcut afirmații dure la adresa oamenilor legii

După ore în șir petrecute în trafic în drum spre munte, Oana Roman și-a ieșit din minți la o intersecție în care a întâlnit doi polițiști care dirijau traficul. Vedeta nu s-a mai abținut și a izbucnit la adresa oamenilor legii, care păreau să încurce mai degrabă circulația în loc să o fluidizeze.

Ferească Dumnezeu… e coloană, stăm de două ore în șir și ei opresc circulația să treacă două mașini. Atât îi duce capul. De aia e coloană interminabilă pentru doi deștepți care stau și încurcă tot pentru că sunt incapabili să gândească, a afirmat Oana Roman furioasă.

Oana Roman se așteaptă chiar și la amendă pentru comportamentul ei

Atât îi duce pe ei capul, Poliția Română bravo, sunteți niște minunați, deștepți, extraordinari și mă aștept să-mi dați și amendă că am vorbit urât de voi că nu sunteți în stare de nimic, vă bateți joc de oameni și de timpul lor, a mai spus Oana Roman pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...