Oana Roman, primele declarații după scandalul sexual în care este implicat soțul ei. Adevărul nebănuit despre relația pe care o are cu Marius Elisei

Diana Radu 29.01.2020, 16:56
Oana Roman, primele declarații după scandalul sexual în care este implicat soțul ei. Adevărul nebănuit despre relația pe care o are cu Marius Elisei

Oana Roman a făcut primele declarații în ceea ce privește scandalul sexual în care a fost implicat soțul ei. Se pare că Marius Elisei, ar fi avut o aventură cu transsexualul Delia Rexha, care susține că soțul Oanei ar fi căutat-o acum câteva luni de pe un cont fals de Facebook. Ce spune Oana Roman despre toată această situație?

Reacția Oanei Roman după scandalul sexual în care este implicat soțul ei

Fiica lui Petre Roman a postat un mesaj tranșant pe pagina sa de Facebook, după ce au fost intens mediatizate discuțiile picante dintre Marius Elisei și transsexualul Delia. Vedeta a ținut să lămurească situația și i-a rugat pe toți cei care o cunosc, să nu o asocieze pe ea și pe fiica sa, Isabela, cu acest subiect, în care nu este implicată.

”Voi face orice este necesar ca viața ei sa fie frumoasă și împlinită, liniștita și plină de bucurii. Liniștea ei și inocența ei sunt profund umbrite în aceste zile de circul mediatic iscat în legătura cu cel care îi este tată. Totuși vreau să cred că cei care lucrează în presă, înțeleg că este vorba de un copil minor la mijloc și că în mod normal și uman, moral și etic, un copil este mai presus de orice interese meschine legate de audiență. Pe această cale rog pe toți cei care lucrează în presă să nu mai asocieze în nici un fel numele meu și/sau al Isei cu niște acțiuni și subiecte care NU au absolut nici o legătură cu noi!”, a scris Oana Roman pe contul său de Facebook.

oana roman, scandal sexual, marius elisei
Reacția Oanei Roman după scandalul sexual în care este implicat soțul ei

Oana Roman: ”Eu și Marius Elisei suntem separați”

De asemenea, vedeta a mai subliniat că relația dintre ea și soțul ei s-a încheiat în decembrie anul trecut, iar de atunci ei nu mai locuiesc împreună. Cu toate acestea, cei doi păreau că de Crăciun se înțeleg bine și că s-au împăcat, însă Oana spune că a fost vorba doar despre o tentativă, o șansă pe care i-a acirdat-o lui Marius de dragul fetiței lor, Isabela.

”Așa cum am spus încă din Decembrie anul trecut eu și Marius Elisei suntem separați în fapt, el nu mai locuiește cu noi și deși au existat tentative de împăcare din partea lui, ne-am văzut și am fost de acord să ne vedem doar pentru ca Isa are nevoie de prezența tatălui în viața sa. Totuși eu NU pot comenta faptele și conduita nimănui și nu pot răspunde pentru faptele nimănui”, a mai scris Oana pe Facebook.

Transsexualul Delia susține că între ea și Marius Elisei a existato aventură care ar fi început în momentul în care bărbatul i-a scris pentru prima dată, în urmă cu câteva luni, de pe un cont fals de Facebook. Până în prezent, cei doi ar fi avut mai multe conversații care ar fi culminat cu o invitație la București a lui Marius către Delia. Aceasta nu putea să se deplaseze către Capitală, astfel că urma ca soțul Oanei Roman să o viziteze la Timișoara, acolo unde transsexualul locuiește.

Urmăriți Impact.ro și pe