Cum își așteaptă Oana Roman soțul acasă, după ce s-au împăcat. Imaginea din dormitor a ieșit la iveală. Foto

Diana Radu 10.01.2020, 13:03
Cum își așteaptă Oana Roman soțul acasă, după ce s-au împăcat. Imaginea din dormitor a ieșit la iveală. Foto

Oana Roman și Marius Elisei sunt din nou împreună. Cei doi au apărut recent la ”Răi da’ Buni” de pe Antena 1, pentru a le demonstra tututor că s-au împăcat și că acum relația lor merge foarte bine. Oana și soțul său au decis să-și mai acorde o șansă înainte de sărbătorile de iarnă. Iată cum îș așteaptă Oana Roman acasă pe soțul ei!

Oana Roman într-o ținută provocatoare: ”Îți multumesc pentru că mi-ai dat curaj să îndrăznesc să-mi arăt feminitatea!”

Soția lui Marius Elisei și-a surprins din nou fanii cu o fotografie din dormitorul lor. Se pare că noul an a venit pentru Oana Roman cu mai mult curaj, astfel vedeta a scăpat de inhibiții și s-a lăsat fotografiată într-o cămașă de noapte din satin de culoare albă. Fotografia a strâns 4,325 de like-uri și a stârnit mai multe comentarii din rândul fanilor.

”Bravo Oana! Ești o femeie frumoasă și deșteaptă. Bine că nu mai bagi in seamă răutățile unora”, ”Oana arăți super nu te lua dupa gurile rele.Tu ești o fată deșteaptă descurcareata eu te apreciez mult”, ”Eşti o femeie foarte frumoasă”, sunt doar câteva dintre cometariile fanilor.

oana roman, ținută provacatoare
Oana Roman într-o ținută provocatoare

Cât despre planurile sale de viitor, prezentatoarea TV a declarat că nu are planuri și nici nu vrea să-și facă, deoarece planurile de acasă nu corespund cu cele din târg și întotdeuna vor interveni lucruri neprevăzute. Drept urmare, Oana Roman a decis să lase lucrurile să curgă de la sine. Însă, aceasta a dezvăluit că singurul lucru pe care și-l dorește și pe care și-l propune este să se întoarcă în televiziune.

”În general nu-mi fac planuri, pentru că întotdeauna se întâmplă altfel decât îmi plănuiesc eu şi în general mai bine. Nu îmi fac planuri pentru 2020, pentru că probabil o să mi se întâmple lucruri pe care nu le plănuiesc, dar care o să fie foarte ok şi atunci las lucrurile să curgă. Dar în televiziune tot m-aş întoarce”, a mărturisit Oana Roman în timpul emisiunii ”Răi da’ Buni” de pe Antena 1, unde a fost invitată alături de Marius Elisei.