Oana Roman, scandal uriaş pe stradă. De cine a fost certată vedeta: „Mereu dau de nebuni și de oameni răi”

Andra Daoud, Cosmin Chelu 26.01.2022, 11:45
Oana Roman, scandal uriaş pe stradă. De cine a fost certată vedeta: „Mereu dau de nebuni și de oameni răi”

Oana Roman a avut parte de o experiență neplăcută, în plină stradă. Totul s-a întâmplat în timp ce își ducea mama la azilul de lux unde locuiește de câteva luni. Fiica cea mică a lui Petre Roman a povestit cu lux de amănunte pe internet cum a fost certată de o femeie pentru că a parcat în apropierea centrului. Ce a deranjat-o pe Oana Roman cel mai tare și cum s-a petrecut totul.

Oana Roman, scandal uriaș în stradă

Oana Roman are parte, din nou, de momente neplăcute. Pe lângă problemele de sănătate pe care le are mama sa, Oana are de-a face și cu tot felul de situații care îi pun la încercare răbdarea. O astfel de situație s-a petrecut recent, când fiica lui Petre Roman a fost certată în plină stradă de o femeie cu doi copii.

Oana a povestit pe o rețea socială că tocmai își ducea mama la centrul de îngrijire unde stă de câteva luni, parcase mașina aproape de intrarea în clădire, pentru că mama ei se deplasează greu, când a avut parte de un incident:

Nu știu cum fac, dar mereu dau de nebuni și de oameni răi. Ne-am înrăit într-un hal fără de hal, fraților. Înfricoșător! A fost mama la noi. Am mâncat, am stat de vorbă, iar la un moment dat a obosit, normal, și a zis să o duc acasă. Pentru ea acasă înseamnă locul ăsta minunat unde este super bine îngrijită. Mă urc cu ea în mașină și mă duc acolo.

Ca să o duc înăuntru, întotdeauna mă parchez blocând garajul hotelului în care ea stă, pentru că trebuie să fiu foarte aproape de intrare, deoarece mama se deplasează foarte greu. Am oprit mașina, m-am dat jos ca să-i deschid ușa și să o ajut să coboare, pentru că nu poate nici măcar să coboare singură din mașină”, și-a început Oana relatarea.

Oana Roman, scandal uriaş pe stradă. De cine a fost certată vedeta: “Mereu dau de nebuni și de oameni răi”
Oana Roman și mama sa, Mioara Roman.

„Țipa la mine ca o nebună”

Fiica Mioarei Roman a mai spus că, în momentul în care își ajuta mama să coboare din mașină, a trecut o femeie cu doi copii, care a fost deranjată de felul în care aceasta a parcat. Oana a susținut pe internet că femeia și copiii aveau loc să treacă și că nu era al femeii garajul pe care îl blocase, nejustificându-se atitudinea ei.

În acel moment trece pe lângă mine o femeie tânără, cu doi copii, cu două trotinete. Aveau loc să treacă, nu era nicio problemă asta. Și doamna se oprește, la 30 de centimetri de mine, fără mască și începe și urlă la mine, spunându-mi că nu am voie să parchez acolo, că blochez intrarea la garaj, deși nu era garajul ei.

Țipa ca o nebună la mine, repetând același lucru. Era evident că mașina nu rămânea parcată acolo. Nu s-a interesat înainte să urle și să țipe ca o dementă dacă eu am parcat sau doar m-am oprit. N-a interesat-o nici când i-am explicat și a și văzut că e o bătrână acolo, pe care eu o ajut să coboare din mașină”, a povestit vedeta.

Oana Roman s-a arătat revoltată de comportamentul femeii, mai ales că aceasta era însoțită de cei doi copii în momentul în care a ridicat tonul la ea, după cum a povestit pe internet.

Urmăriți Impact.ro și pe