EXCLUSIV

Unde îşi va petrece Mioara Roman Paştele. Catinca, fiica sa, a făcut dezvăluirea: „Ne bucurăm că se simte mult mai bine”

Oana Pascaru 20.04.2021, 16:48
Unde îşi va petrece Mioara Roman Paştele. Catinca, fiica sa, a făcut dezvăluirea: „Ne bucurăm că se simte mult mai bine”

Catinca și Oana Roman au decis să petreacă Sărbătorile Pascale alături de mama lor, Mioara Roman  (81 de ani), aflată, de câteva săptămâni, la un centru de tratament pentru persoane vârstnice cu probleme de sănătate. Catinca ne-a împărtășit, în exclusivitate pentru impact.ro, planurile lor, de Sărbătorile Pascale, când întreaga familie se va reuni în jurul mesei cu bunătăți tradiționale: ”Doar cozonacul îl comand, în rest, gătesc de toate!”.

S-a aflat unde îşi va petrece Mioara Roman Paştele

Catinca, fiica cea mare a Mioarei Roman, fostă profesoară de limba arabă, ne-a dezvăluit  planurile lor, de Sărbătorile Pascale: “O să o luăm pe mama de Paște acasă, o să stea la Oana, ea are locuința mai mare plus o grădină foarte frumoasă. Eu o să gătesc tot ce trebuie, drob și friptură din carne de miel, ca să fie bine și frumos, ca în orice familie. Gătitul este una dintre pasiunile mele, așa că nu este nicio problemă pentru mine. Doar cozonac am mai comandat, atât”, ne-a spus Catinca Roman, în exclusivitate pentru impact.ro.

Mioara Roman este schimbată mult în bine, de când se tratează la acel centru de sănătate: “Nu știu câte zile o să stea mama la Oana, o să vedem între timp ce facem. Ne bucurăm că se simte mult mai bine. Și-a recuperat și mobilitatea la mâna dreaptă. Plus că ea a ținut și o dietă, a mai slăbit puțin, și asta o ajută la problemele pe care le are cu boala Parkinson”.

S-a aflat unde isi va petrece Mioara Roman Pastele
S-a aflat unde isi va petrece Mioara Roman Pastele

Oana Roman, acuzată că și-ar fi abandonat mama: ”Este ca un hotel de 5 stele, nu are nicio legătură cu conceptul comunist de azil!”

Celebrele fiice ale Mioarei Roman au fost acuzate că și-ar fi abandonat mama într-un azil. Oana Roman a dorit să lămurească lucrurile: “Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist, când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special, pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil.

Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și, după 1-2 săptămâni, va merge iar, până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că, de un an, nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a menționat Oana Roman, la Antena Stars.

Oana Roman: ”O așteptăm pe mama, de Paște, acasă!”

Mioara Roman și-a serbat, pe 19 aprilie, ziua de naștere, fiind vizitată la centrul de tratament de cei dragi. “La mulți ani, mama! Am vizitat-o azi împreună cu Isa și Catinca. Isa nu a stat la poză, că era adormită, Catinca ne-a făcut poza. Dar am fost toate cu ea azi. I-am dus flori și am stat de vorba.

Ne-a povestit despre prietenii pe care și i-a făcut cât a stat la tratament și ne-a arătat ce progrese fantastice a făcut cu mâna care este mult mai mobilă. O așteptăm, de Paște, acasă”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei în care apare alături de mama ei.

Urmăriți Impact.ro și pe