Oana Roman, categorică în privinţa soţiei lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc. A spus-o fără menajamente

Andra Daoud 17.06.2022, 09:33
Oana Roman, categorică în privinţa soţiei lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc. A spus-o fără menajamente

Oana Roman nu a făcut un secret din faptul că a suferit mult după separarea părinților ei. Ea a spus în repetate rânduri că și-ar dori să petreacă mai mult timp alături de tatăl său, însă acesta s-a îndepărtat de ea. Recent, Oana și Petre Roman au reluat legăturile, iar fostul politician s-a întâlnit cu fiica și nepoata lui, care este fascinată de el. Când vine vorba însă despre noua familie a tatălui său, Oana este cât se poate de categorică.

Ce spune Oana Roman despre soția lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc

Au trecut mai bine de 17 ani de când Petre Roman și-a refăcut viața, alături de Silvia Chifiriuc. Fostul premier s-a căsătorit cu ea după divorțul de Mioara Roman și au împreună un băiețel. Oana Roman, fiica cea mică a fostului politician, a declarat de multe ori că relația cu tatăl ei s-a răcit și că el s-a îndepărtat de ea și de sora sa, Catinca.

Oana nu a făcut un secret nici din faptul că i-ar plăcea să petreacă mai mult timp cu Petre Roman, însă programul încărcat al amândurora îi împiedică să facă acest lucru. Petre Roman își petrece mare parte din timp în Elveția, acolo unde este președinte al unei universități de prestigiu.

Cât despre soția tatălui ei, Oana este categorică și nu vrea să discute acest subiect, însă recunoaște că nu există comunicare: „Nu avem relații. Și nici nu vreau să discut asta.”, a spus Oana într-un interviu pentru Impact.ro, în urmă cu puțin timp.

Oana Roman, categorica in privinta sotiei lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc
Petre Roman si nepoata sa, Iza

Oana Roman, despre relația dintre fiica sa și bunicul Petre Roman

Unul dintre motivele pentru care Oana Roman își dorește ca tatăl ei să fie mai mult timp prezent în viața sa îl reprezintă fiica ei. Iza are o relație specială cu bunicul ei și este la vârsta la care înțelege ce personalitate politică a fost Petre Roman. Atunci când se întâlnesc, petrec mult timp împreună și discută diverse subiecte, după cum a povestit tot Oana, în cadrul aceluiași interviu.

„Iza îl iubește foarte mult (n.r. pe Petre Roman) și e fascinată de el. A văzut și a înțeles ce mare personalitate este el. Când mergem la el îl întreabă tot felul de lucruri, discută și au o relație ok. Mi-aș dori să ne vedem mai des, dar am un program agitat, el la fel, e și președintele unei universități din Elveția. O parte din timp și-o petrece și acolo. Încercăm să ne vedem mai des, dar nu ne iese întotdeauna.”, a mai spus fiica lui Petre Roman.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe