Oana Roman are probleme cu o clientă nemulțumită. Acuzele de șantaj făcute de vedetă

Nicu Stan 18.06.2021, 07:56
Oana Roman are probleme cu o clientă nemulțumită. Acuzele de șantaj făcute de vedetă

Oana Roman are probleme cu o clientă nemulțumită. Acuzele de șantaj făcute de vedetă. Oana Roman vinde haine și lenjerie modelatoare, iar o clientă îi face zile fripte.

Oana Roman, șantajată. Vedeta și-a contactat imediat avocatul. Ce se întâmplă

Oana Roman are probleme cu o clientă nemulțumită. Vedeta a mers să-și vadă avocatul, unde a făcut acuzele de șantaj. Oana Roman deține un site, unde vinde haine și lenjerie modelatoare, iar unul dintre clienți ar fi șantajat-o pe față după ce aceasta a refuzat, cu temei legal, să-i înapoieze banii.

Oana Roman a povestit întreagul scandal în emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”, difuzată la Antena Stars.

Oficial, site-ul de haine este al lui Marius Elisei
Oficial, site-ul de haine este al lui Marius Elisei

Oana Roman, șantajată de o clientă de-a ei

Oana Roman a fost șantajată de o clientă pentru că a refuzat să-i înapoieze banii pentru un produs cumpărat de aceasta de pe site-ul ei. Era vorba despre un body modelator, produs ce se încadrează la categoria de lenjerie intimă, acesta fiind un tip de produs ce nu se returnează, după cum arată legea.

Astfel, Oana Roman a hotărât să-i explice situația avocatei ei, pentru a găsi o soluție în cazul în care clienta decide să facă o reclamație. De asemenea, Oana Roman susține că motivul invocat de clientă pentru returnarea produsului este invalid și că nu s-a mai confruntat cu o astfel de problemă până acum.

Clienta își vrea banii înapoi

”A scris că ea vrea să trimită body-urile înapoi pentru că nu au eticheta conformă. Eticheta conformă nu știu ce înseamnă la dânsa, pentru că spune că nu le-a desfăcut. Ele au o etichetă care vine de la producător, că nu le fac eu, eu așa le primesc. Am vândut o mie și ceva până acum și nu am avut probleme de genul ăsta”, a explicat Oana Roman.

Conform Oanei Roman, clienta o șantajează și o amenință pentru a-și recupera suma de bani. Site-ul de pe care a fost cumpărat produsul este cel pe care Oana îl are împreună cu Marius Elisei, soțul ei. De altfel, afacerea i-a rămas lui Mariu Elisei după divorț.

Acel gen de produs nu se returnează

”Noi i-am explicat frumos că aceste produse nu se dau retur conform legii și a început să ne scrie că am face bine să-i dăm banii imediat pentru că altfel o să afle lumea în presă ce produse vinde Oana Roman. Adică m-a șantajat, ceea ce mie nu-mi convine. A zis că ne face reclamație și i-am zis că poate să facă, dar trebuie să fie și întemeiată”, a dezvăluit vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe