Oana Roman dă cărţile pe faţă despre Marius Elisei. E totul de faţadă sau se iubesc? „Avem un business împreună”

Iancu Andreea 16.06.2021, 08:04

Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu, cel puțin în acte, de aproximativ patru luni. Cu toate că cei doi au divorțat în luna februarie, după un șir mai lung de certuri și împăcări, acum foștii soți par să se înțeleagă mai bine ca oricând. Faptul că nu mai sunt legați de certificatul de căsătorie i-a făcut pe ambii parteneri să reconsidere relația și acum petrec tot mai mult timp împreună, alături de fiica lor Isa. După ce toată lumea a început să vorbească despre o posibilă împăcare, Oana Roman a făcut primele declarații despre Marius Elisei și relația pe care cei doi o au în prezent.

Ce spune Oana Roman despre posibilitatea de împăcare cu Marius Elisei

Cei opt ani de relație și șapte de mariaj au reprezentat pentru Oana Roman și Marius Elisei una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Cuplul a trăit o poveste de dragoste ca-n filme, presărată cu certuri și împăcări, dar încununată de iubire și apariția pe lume a micuței Isa. Cu toate acestea, cei doi soți decideau să pornească pe drumuri diferite la finalul anului trecut pentru ca în luna februarie să divorțeze în fața notarului. Deși mulți s-au așteptat ca fostul cuplu să își găsească liniștea în brațele altor parteneri, cei doi par să se înțeleagă mai bine ca oricând. Pentru că au tot fost surprinși petrecând timpul împreună, Oana Roman a vorbit pentru prima oară despre ideea unei împăcări cu Marius Elisei.

Vedeta a confirmat faptul că are o relație foarte bună cu tatăl fiicei sale, în ciuda faptului că au divorțat, recunoscând că se înțeleg mai bine ca înainte de separare. Potrivit ciao.ro, Oana susține că timpul petrecut tot mai des împreună se datorează grijii față de fiica lor, Isa, dar și business-ului pe care îl au împreună. Deși toată lumea speră ca foștii soți să se împace, Oana Roman susține că încă este nevoie ca timpul să liniștească anumite lucruri care au dus la separarea lor. 

Eu și Marius suntem ok, suntem separați dar împreună, cumva. Suntem mai bine ca înainte, ne înțelegem, avem grijă de Isa, ne vedem, avem un business împreună. Deocamdată nu se pune problema de împăcare. Nu știu dacă nu vreau, sunt multe lucruri care s-au întâmplat, trebuie să mai treacă timp…, a declarat Oana Roman pentru ciao.ro.

Ce spune Oana Roman despre posibilitatea de împăcare cu Marius Elisei
Oana și Marius, alături de fiica lor, Isabela

Cum își ocupă vedeta timpul în această perioadă

Dincolo de vacanțele și timpul petrecut alături de fostul său soț, fanii Oanei Roman o pot revedea pe vedetă revenind în forță și în planul carierei. Aceasta are numeroase proiecte în plan, recunoscând că urmează să își lanseze un site și un blog. De asemenea, emisiunea de la Antena Stars, „Mămici de pitici cu lipici”, continuă, astfel că vedeta are un program extrem de încărcat în această perioadă.

Sunt foarte ocupată în perioada asta pentru că îmi pregătesc să-mi relansez site-ul și blogul pe care le-am abandonat acum mulți ani, și lucrez cu cineva pe zona asta. O să mă apuc să scriu, să fac materiale, campanii, și o să ies și pe zona de a promova lucruri interesante, în scris e mult mai la îndemâna mea decât doar prin imagini. De abia aștept să fie gata și să-l lansez. Pe lângă asta, mai am și emisiunea la Antena Stars, a mai mărturisit vedeta, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...