Din nou probleme în căsnicie pentru Oana Roman? Ce îl supără pe soțul ei de când stau în izolare

Redacția IMPACT 19.04.2020, 20:12
Din nou probleme în căsnicie pentru Oana Roman? Ce îl supără pe soțul ei de când stau în izolare

Pandemia i-a adus mai aproape pe soții Oana Roman și Marius Elisei. De curând, cei doi au marcat o împăcare, după ce au traversat o perioadă complicată în mariajul lor. Vedeta a anunțat cu mai multe luni în urmă că ei se vor separa, dar au revenit la sentimente mai bune. În plus, îi unește și fetița lor, de câțiva anișori, pe care ambii o cresc cu multă grijă și dedicare.

Din nou probleme în căsnicie pentru Oana Roman?

La început de ianuarie, după 7 ani de căsnicie, Oana Roman a șocat. Pe atunci, și-a anunțat separarea de Marius Elisei. La rândul său, bărbatul a plecat din căminul conjugal și o perioadă a locuit într-un apartament închiriat din Capitală. În prezent, cei doi soți au decis să își mai dea o șansă, și au marcat o împăcare, spre fericirea fetiței lor, Izabela, care și-a văzut părinții din nou împreună.

Din nou probleme în căsnicie pentru Oana Roman Ce îl supără pe soțul ei de când stau în izolare
Oana Roman locuiește în prezent și cu mama ei, Mioara Roman, odată cu izbucnirea crizei sanitare din România

Mai mult, pentru că în România a fost impusă situația de urgență, pentru evitarea răspândirii noului virus, vedeta a luat o nouă decizie. A fost vorba despre faptul că Mioara Roman, mama ei, s-a mutat în locuința în care s-a întors și Marius Elisei. Pentru că fosta soție a lui Petre Roman are o vârstă înaintată, Oana și-a dorit să o știe pe mama ei aproape și ferită din calea oricărui pericol. Totuși, faptul că locuiește cu soacra nu e tocmai ceva pe placul bărbatului. Vedeta de 44 de ani a susținut că își înțelege perfect partenerul, oferind multe detalii neștiute.

Ce îl supără pe Marius Elisei, în izolare

“Pentru Marius e greu pentru că stă cu noi tot timpul. El era obişnuit să mai meargă cu băieţii la fotbal, la bere. El pleca dimineaţă, îşi făcea treaba, venea. Acum sunt şi lucruri care îl enervează. Şi încerc să-l înţeleg. Stă cu soacra în casă, ceea ce nu e chiar cel mai plăcut lucru. Are momente în care răbufneşte şi el, dar e normal. Până la urmă suntem oameni! Chit că noi avem spaţiu foarte mult, ni s-au restrâns din libertăţi”, a susținut recent Oana Roman, într-un interviu pe Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe