Zi plină de emoții pentru Oana Radu! Artista s-a căsătorit cu Cătălin Dobrescu. Primele imagini de la cununia civilă. Foto

Diana Radu 20.08.2020, 13:31

Oana Radu trăiește astăzi una dintre cele mai emoționante momente din viața sa. Artista a ajuns în fața ofițerului de la starea civilă alături de iubitul său Cătălin Dobrescu, unde au spus „Da”. Oana se declară o femeie fericită și norocoasă în brațele iubitului său.

„Am spus DA pentru toată viața”

Artista și iubitul său Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă, azi în Craiova, orașul lor natal. La cel mai important moment din viața lor le-au fost alături apropiații acestora. Artista a împărtășit emoția și bucuria pe care o simte și cu fanii săi pe contul personal de Instagram, acolo unde a scris: „Am spus DA pentru toată viața”.

Oana Radu a arătat impecabil în ziua căsătoriei sale. Aceasta a purtat o rochie albă, care i-a scos în evidență formele și a optat pentru un machiaj natural în nuanțe de maro și aurio. Coafura a fost una lejeră la care a adăugat un accesoriu din perle albe.

Sunt foarte fericită alături de tine! Atât de fericită cum nu mi-am imaginat că pot merită vreodată! Atât de fericită încât nu mă gândesc decât la prezent. Sunt sigură că viitorul vine cu ceea ce este întotdeauna mai bun pentru noi, și am învățat să nu regret nimic din ceea ce nu am avut, sau am pierdut.. Nu este un păcat să te îndrăgostești, nu este un păcat să îți asumi, este în schimb un mare păcat să judeci!”, a declarat Oana Radu pentru Viva.

oana radu, cununie civila, declaratii
Oana Radu: „Am spus DA pentru toată viața”

Oana Radu e din nou fericită

Reamintim faptul că artista a trecut printr-o dramă acum un an când iubitul său de pe vremea aceea a murit incendiat într-o scară de bloc din Craiova. Oana Radu și-a revenit foarte greu după tragicul incident și nu credea că o să mai găsească un bărbat care să o iubească atât de mult. Însă, soarta i-a sursâs și i l-a scos în cale pe Cătălin Dobrescu.

„Eram extrem de nefericită, plină de datorii, frustrări și extrem de neserioasă cu mine și cu cei din jurul meu. Îmi dau seama câte lucruri bune a trezit în mine și cât de mult m-a schimbat. M-a învățat să trăiesc sănătos și să îmi iubesc corpul. Aproape că m-a făcut să iubesc sportul. Mi-a schimbat de două ori viața! Prima oară când am slăbit tot datorită lui, și acum! M-a ajutat să scap aproape total de atacurile de panică și frici. M-a învățat să fiu serioasă și să îmi țin cuvântul față de oamenii din jurul meu. M-a învățat să îmi respect și să îmi prețuiesc familia dar și pe cei apropiați”, a mai spus Oana Radu pentru aceeași sursă.