Oana Pellea, infectată cu noul covid. “Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin”

Ana Anitoiu 13.10.2021, 23:06
Oana Pellea, infectată cu noul covid. “Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin”

Oana Pellea a fost infectată cu noul coronavirus și a dezvăluit cum se simte. Actrița a intrat în izolare, a anunțat că nu va mai juca într-un spectacol de teatru și s-a declarat bucuroasă că s-a vaccinat anti-Covid-19.

Cum se simte Oana Pellea, după ce a fost testată Covid-19 pozitiv

Oana Pellea a scris miercuri seara pe Facebook că s-a izolat în urmă cu o săptămână, după ce a intrat în contact cu o persoană suspectă de Covid-19. Ulterior, un test PCR a ieșit pozitiv. Actrița a precizat că se simte bine și că se bucură că a apucat să se vaccineze cu schemă completă până la momentul infectării.

”Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămână am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid-19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul!

Mi-am făcut teste rapide rezultat negativ. Astăzi am primit rezultatul PCR – pozitiv. Mi-aș fi pus în pericol colegii și pe cei cu care aș fi intrat în contact. Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne în izolarea impusă de lege. Aveți grijă de voi și de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”, a scris Oana Pellea.

Oana Pellea, infectata cu noul covid.
Oana Pellea

Oana Pellea s-a scuzat în fața publicului

Anterior, Oana Pellea, în vârstă de 59 de ani, s-a scuzat în fața publicului ei, pe Facebook, pentru că a fost nevoită să se retragă din spectacolul ”Scaunele”, programat pentru 10 octombrie la Teatrul Bulandra.

”Îmi ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul Scaunele din 10 octombrie… Prefer să fiu responsabilă și să nu pun pe nimeni într-un eventual pericol de îmbolnăvire… Am anunțat Teatrul Bulandra de hotărârea luată de a mă izola 7 zile.

Am luat această hotărâre din respect și responsabilitate față de toți cei cu care ar trebui să întru în contact. Îmi pare foarte rău că nu joc în dată de 10… Și că sunt nevoită să mă izolez… Asta trăim și… Noi să fim sănătoși!”, a scris Oana Pellea.

Bilanțul pandemiei de coronavirus în România a ajuns la 1.398.264 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 4.607 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Vezi AICI datele referitoare la evoluția epidemiologică din țară, pe care Impact.ro le actualizează zilnic!