Oana Mizil s-a transformat total după ce s-a despărțit de Marian Vanghelie. „M-am rugat la șapte biserici”

Mihnea Tălău 27.03.2023, 20:10
Oana Mizil s-a transformat total după ce s-a despărțit de Marian Vanghelie. „M-am rugat la șapte biserici”

Oana Mizil, fosta parteneră a lui Marian Vanghelie, este în ultimul timp total schimbată. Ea a reușit, să câștige lupta cu kilogramele acumulate din cauza stresului cu problemele din familie și problemele cu legea ale fostului primar. Din toamnă până în primăvară a reușit să dea jos nu mai puțin de 24 de kilograme.

Transformarea totală a Oanei Mizil

Pentru a-și rezolva problemele, politiciana de 47 de ani, s-a rugat la șapte biserici ,iar Dumnezeu a ajutat-o. Doar de stres nu a scăpat.

”Eu am fost mereu slabă. 49 de kilograme, până la 31 de ani. În sarcină m-am îngrășat, dar problemele au început cu adevărat o dată cu problemele acelea de la DNA, când mascații au intrat peste noi în casă. Mi s-a oprit lactația și am ajuns la 2 noaptea la spital cu urticarie cronica acută.

Problemele nu au trecut, m-am îngrășat 15 kg din cauza stresului. Am sunat la spital la Viena, am făcut analize, problema mea nu a trecut. Până când într-o zi am luat-o pe mama de mână, bebelușul în brațe și am făcut un tur de 7 biserici la care m-am rugat: Patriarhie, Sf. Stelian, Sf. Spiridon, etc. Vreau să-ți spun că atunci când am ajuns la ultima, adică la Sf. Spiridon, atunci am scăpat de problema de sănătate. Din păcate de stres nu am scăpat și consecințele au fost neplăcute, din toate punctele de vedere”, a spus Oana Mizil, potrivit Click.ro.

Nemulțumită de cum arăta, s-a decis să apeleze la un medic specializat în diabet și boli nutriționale, în septembrie, atunci când avea 77 de kilograme. Doar în patru luni a reușit să ajungă la 53 de kilograme.

Oana Mizil si-a retras oridunul de protectie impotriva lui Marian Vanghelie
Oana Mizil 

”Anul trecut am luat decizia că trebuie să fac ceva și am fost la un medic foarte bun, specializat în diabet și boli nutriționale, am stat de vorbă mult cu ea, i-am spus tot ce am încercat ca și diete și am luat decizia să merg pe altă soluție și am slăbit 24 de kg în patru luni de zile, m-am și liniștit cu stresul acesta cotidian, am început dieta în septembrie când aveam 77 de kg mă simțeam oribil pentru că aveam grăsime viscerală extrem de multă și nu mai puteam să fac nici sport. Înainte făceam o tură de Herăstrău în 30 de minute. Dintr-o dată nu mai puteam să alerg, eram obosită, hainele nu-mi mai veneau, nu aveam stare să îmi cumpăr nimic”, a mai spus Oana Mizil.

Dieta minune în urma cărei a reușit să scape de kilogramele în plus

Ea a dezvăluit că dieta sa s-a bazat pe proteine și legume, iar acum că a reușit să scape de kilogramele în plus, sportul a devenit, parte din rutina sa. A revenit, din nou, la 38-40 ca măsură la îmbrăcăminte.

”Mâncarea foarte sănătoasă a fost pe primul loc, iar dieta mea se baza pe proteină cu legume. Apoi am apelat la Ozempic- o injecție săptămânală cu semaglutidă (n.r. un medicament antidiabetic care ajută organismul să scadă concentrația de zahăr din sânge). Știm foarte bine că nu se poate slăbi doar din carne și legume, mai ales după o vârstă și într-un timp atât de scurt.

Am dat jos grăsimea și fac și sport. Acum am 53 de kg și nu mă mai recunoaște nimeni. Greutatea aceasta nu am mai avut-o de șase ani. Momentan nu mi-am schimbat garderoba sunt foarte norocoasă că eu aveam o garderobă superbă dinainte, multe haine pe care le cumpărasem înainte să rămân gravidă le aveam cu etichete. Am revenit din nou la 38-40 ca măsură. Pot să spun că mi-am recăpătat viața”, a conchis Oana Mizil.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...