Oana Mizil rupe tăcerea după imaginile controversate cu Marian Vanghelie și o altă femeie. „O cunosc”

Anca Manolica 01.02.2023, 19:40

În luna noiembrie a anului trecut, Oana Mizil și Marian Vanghelie au decis să o ia pe drumuri separate, după 11 ani de relație. Cu toate acestea, ei au continuat să păstreze legătura și se pare că se înțeleg mai bine ca oricând. Acum, Oana Mizil dă cărțile pe față, după ce fostul edil a fost surprins în compania unei alte femei.

Oana Mizil reacționează după ce Marian Vanghelie a fost văzut cu altă femeie

2022 nu a fost cel mai fericit an pentru Oana Mizil și Marian Vanghelie. Cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate, după nu mai puțin de 11 ani de relație. Totuși, există ceva ce îi va lega pentru totdeauna. Este vorba despre fetița lor, pe nume Maria, de dragul căreia cei doi continuă să fie în relații bune.

Acum, fosta membră a PSD mărturisește că se înțelege mai bine ca oricând cu fostul primar de la Sectorul 5, cu care ține legătura în permanență. Ba mai mult, pare să nu excludă total posibilitatea unei împăcări.

„Suntem bine, și eu și fetița. Tot timpul vorbesc cu Marian la telefon despre fetiță. Vorbim mai des decât înainte și ne înțelegem mai bine. Nu știu dacă o să ne mai împăcăm, asta doar Dumnezeu știe ce o să fie cu noi.

Eu sunt bine așa cum sunt. Tocmai ce am venit dintr-o vacanță, de câteva zile. Am fost cu fata în Italia, am fost puțin și la schi. Ne este bine așa. În orice caz, suntem mult mai liniștite.”, a spus Oana Mizil, pentru click.ro.

Marian Vanghelie și Oana Mizil
Marian Vanghelie și Oana Mizil

Cum i-a luat apărarea

Recent, politicianul a fost surprins în compania unei blonde misterioase, la un restaurant din Capitală. În acest context, Oana Mizil a sărit și i-a luat apărarea, spunând că știe cine este femeia și că tatăl fetiței sale nu și-a făcut o nouă relație. De asemenea, a ținut să sublinieze faptul că întâlnirea a fost una strict de afaceri.

„Despre acele imagini care au apărut cu Marian pot să spun că o cunosc pe acea doamnă. Au avut doar o întâlnire de lucru, nu este problemă.”, a mai spus Oana.

Dar cei doi foști parteneri nu se află la prima „abatere” în ceea ce privește separarea lor. În anul 2015, presa a scris că fostul edil al Sectorului 5 s-ar fi întors la prima lui soție.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...