EXCLUSIV

Oana Mizil, bătută de Marian Vanghelie. Ce spun medicii despre starea iubitei fostului primar EXCLUSIV

Oana Pascaru 26.07.2021, 13:03
Oana Mizil, bătută de Marian Vanghelie. Ce spun medicii despre starea iubitei fostului primar EXCLUSIV

Oana Mizil, bătută de Marian Vanghelie. Ce spun medicii despre starea iubitei fostului primar. Iubita fostului primar a ajuns de urgenţă la spital. Oana Mizil îl acuză pe fostul primar al Sectorului 5 că a agresat-o fizic. Împotriva lui Marian Vanghelie ar fi fost emis un ordin de protecție provizoriu. Medicii de la spitalul Elias ne-au spus tot despre starea iubitei fostului primar.

Necazuri în paradis. Oana Mizil, de urgență la spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie

Oana Mizil, bătută de Marian Vanghelie. Ce spun medicii despre starea iubitei fostului primar. Oana Mizil îl acuză pe iubitul ei, Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, că a bătut-o. Aceasta a ajuns la spital din București sămbătă noaptea, pentru a i se acorda îngrijiri medicale după ce a fost agresată.

Oana Mizil nu a necesitat internare, însă pare destul de pronită împotriva lui Marian Vanghelie, care și așa are probleme grave cu legea. Oana Mizil s-a arătat interesată să meargă la INML.

Marian Vanghelie si-a batut iubita
Marian Vanghelie si-a batut iubita

Oana Mizil nu a necesitat internare

Oana Mizil a venit la spital însoțită de un echipaj de ambulanță, însă în urma ei a ajuns și poliția, după ce medicii au anunțat că au un caz de violență conjugală. Astfel, s-a emis și un ordin de protecție împotriva lui Marian Vanghelie.

„Doamna Oana Mizil nu a necesitat internare. I.am facut investigatiile medicale necesare. Ne-a spus ca a fost lovita la cap. Vanatai pe corp nu avea. A venit insotita de un echipaj de politie. Nu a avut nevoie de internare. Din cate am inteles voia sa mearga la INML”, a declarat pentru impact.ro purtatorul de cuvant de la spitalul Elias, Silvius Negoiță.

Oana Mizil vrea să îl înfunde pe Marian Vanghelie

Medicii i-ar făcut un CT, iar rezultatul a fost unul bun. Se pare că aceasta își dorea foarte mult un certificat medico-legal, iar medicii de la Elias i-au spus că ei nu îi pot elibera un astfel de document.

Atunci, Oana Mizil și-a luat toate fișele făcute le Elias și a plecat.

Comunicatul poliției

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său”, se arată în comunicatul poliției.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

A fost emis Ordin de Protecție Provizoriu împotriva lui Marian Vanghelie

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate” se mai precizează în comunicat.

Urmăriți Impact.ro și pe