EXCLUSIV

Cum vrea să-l scape Oana Mizil pe Marian Vanghelie de 11 ani și 8 luni de închisoare. Ce vrea să-i spună judecătoarei. EXCLUSIV

Oana Pascaru 25.06.2021, 13:39

Oana Mizil este îngrijorată pentru soțul ei, fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, care riscă 11 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru luare de mită și abuz în serviciu: ” Vreau să îi zic doamnei judecător să-și asculte inima și să aibă grijă că este un Dumnezeu acolo sus. Avem încredere în Dumnezeu, nu în justiția din România”, ne-a spus Oana Mizil, în exclusivitate pentru impact.ro

Cum vrea să-l scape Oana Mizil pe Marian Vanghelie de închisoare

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost condamnat la 11 ani și opt luni, de închisoare, pentru luare de mită în valoare de 30 de milioane de euro. ”Condamnă pe inculpatul Vanghelie Marian- Daniel la pedeapsa rezultantă de 11 ani si 8 luni închisoare. Interzice inculpatului, cu titlu de pedeapsă complementară exercitarea drepturilor de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, drepturi prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b Cod penal, pe o perioadă de 5 ani de la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale”, este deciziei Tribunalului. Decizia nu este însă definitivă.

Contactată de reporterii Impact.ro, Oana Mizil, soția lui Marian Vanghelie, ne-a mărturisit că nu crede în Justiția din România și că este decisă să meargă până în pânzele albe pentru a-și salva soțul de închisoare: “Momentan, suntem bine cu toții, nu am fost afectați de această pandemie. Mergem  înainte cu Dumnezeu. Vreau sa îi zic doamnei judecător să-și asculte inima și să aibă grijă că este un Dumnezeu acolo sus. Avem încredere în Dumnezeu, nu în justiția din România. O să ne luptăm pentru dreptate și în România și în străinătate. Nu ne oprim aici. Nu cred în justiția din România, uite cazul lui Puiu Popoviciu”.

 Avocatul lui Marian Vanghelie: ”Este o decizie nedreaptă!”

După aflarea sentinței, avocatul lui Marian Vanghelie, Cezar Bivolaru, mărturisea că sentința dată de magistrați pentru clientul său este una nedreaptă și că va face apel în instanță. În opinia avocatului, inclusiv probele admise la dosar nu au fost concludente. “Este profund nedreaptă soluția de la Tribunalul București. Cele trei condamnări de câte 7 ani de închisoare nu sunt susținute de probele existente la dosar. Este halucinant ce se întâmplă. Așteptăm motivarea, facem apel și vedem ce va fi la judecata finală”, a declarat avocatul lui Marian Vanghelie, pentru Gândul.ro.

Oana Mizil ne-a mai mărturisit recent că atât ea cât și soțul său au de gând să își extindă afacerile: “Cofetăria de pe Calea Victoriei a mers chiar foarte bine, având în vedere perioada asta dificilă. Nu a fost afectată în niciun fel, am avut clienți. Așa că ne-am gândit ca, în perioada următoare, să mai deschidem încă două cofetării, dintre care una să fie chiar pe 1 Mai. Atât eu cât și soțul meu am fost mulțumiți de cum a mers, așa că a venit imediat ideea unei extinderi”, ne-a spus Oana Mizil, care produce, în laboratorul propriu de cofetărie, prăjituri, bomboane și torturi, pentru orice tip de evenimente.

Urmăriți Impact.ro și pe