Dana Rogoz, însărcinată cu al doilea copil. Modul inedit prin care vedeta le-a dat fanilor vestea cea bună. Foto

Redacția IMPACT 19.12.2019, 12:13
Dana Rogoz, însărcinată cu al doilea copil. Modul inedit prin care vedeta le-a dat fanilor vestea cea bună. Foto

Veste neașteptată de la Dana Rogoz! Vedeta este acum însărcinată cu al doilea copil și va deveni mămică pentru a doua oară.

„Cat poate fi de frumos! Nu exista cuvinte care sa exprime ce simt. Sunt fericita, sunt emotionata, ma simt cea mai norocoasa, imi fac griji deseori, mi-e frica, si ma linistesc, si incerc sa constientizez, imi fac planuri, imi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arata casa noastra, si iar ma bucur, plutesc, si ma simt coplesita uneori de tot, tocmai pentru ca simt… tot. Si pentru ca deja stiu ce bucurie iti poate aduce in viata un copil”, a povestit actrița pe blogul ei personal.

Fericire mare în familia Danei Rogoz

Dana Rogoz este una din cele mai iubite și apreciate actrițe de film și televiziune din România. Vedeta în vârstă de 34 de ani va mai avea acum o fetiță.

„Am aflat chiar inainte de ziua mea de nastere. Nu stiu daca tineti minte, dar va spuneam atunci ca sunt cea mai fericita, pentru ca traiesc viata pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam si pentru ca stiam deja ca port in mine doua inimi care bat”, a mai scris Dana Rogoz.

Vedeta a postat imedit și primele fotografii de la aflarea veștii minunate că va fi din nou mămică, atât pe pagina sa de Facebook, cât și pe Instagram.

„DA, acum pot să va dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!
#familie #noi4 #haipeblog #linkinbio#linkinbio”, este mesajul pe care l-a transmis Dana Rogoz pe pagina sa de Instagram.

Fosta Abramburica a pozat ca de obicei, cu zâmbetul pe buze, energică, alături de soțul său și de fiul ei, Vlad, care se pare că va avea acum o surioară cu care să se joace. Prietenii apropiați deja i-ai transmis în comentarii mesaje de felicitări viitoarei noi mămici. Fanii s-au declarat mai mult decât încântați de veste și au felicitat-o la rândul lor.

Urmăriți Impact.ro și pe