O vedetă din România, umilită de colegii de școală și de liceu: ”Mă făceau cioară și râdeau de mine la baie!”

Andrei Cezar 10.09.2020, 11:18
O vedetă din România, umilită de colegii de școală și de liceu: ”Mă făceau cioară și râdeau de mine la baie!”

Cazul de la Târgu-Jiu, în care o adolescentă este bătută, scuipată și umilită de alte fete de aceeași vârstă, în timp ce este filmată de un băiat, a produs revoltă, în special în mediul online. Mai multe vedete au avut reacții vehemente față de comportamentul bătăușelor și cer ca atât ele, cât și părinții lor să fie pedepsiți.

Una dintre vedetele din showbizul autohton a fost și ea supusă unor episoade de bullying, pe când era la școală. Colegii săi o umilieau constant pe seama culorii pielii sale, aducându-i jigniri pe care și le aduce aminte și acum cu tristețe. Mai mult decât atât, vedeta povestește cum și fiica ei a avut parte de un episod de agresiune fizică, tot la școală.

O vedetă din România a povestit în ce fel o umilieau colegii de școală și de liceu

Personaj exotic în showbizul românesc și de o frumusețe răpitoare, Laurette a povestit prin ce a fost nevoită să treacă în timpul școlii și al liceului din cauza culorii pielii sale, raportându-se la evenimentul care a avut loc acum câteva zile la Târgu-Jiu.

”Nu pot sa nu comentez cazul Bătăușei de la Târgu-Jiu. Recunosc ca nu am putut viziona videoul pana la sfârșit, copiii s-au batut de cand lumea si pamantul, dar aici m-a frapat… umilinta la care a fost supusa victima.

Victima am fost si eu când eram mica si știu ce înseamnă sa te umilească alți copii in școala, îmi aduc aminte cum ma făceau cioara si râdeau de mine la baie ca sunt neagră si negri nu au voie la baia albilor, sau cum ma spălau iarna cu zăpada sa ma fac albă sa pot intra in curtea școlii , cum ma trăgeau de par ca aveam parul creț “ca na asa au negri parul creț” si ma trăgeau tare de par îmi ziceau ca am par de oaie neagră , îmi aduc aminte cum încă la facultate in anul 1 colegi aduceau ciocolata albă si făceau misto de mine sa mănânc sa ma pot murdari si eu la gura !!! da si astea sunt doar câteva umilințe , am crezut ca in timp vor dispărea dar nu , am observat asta din ce in ce mai des in randul adolescentilor. Ideea de a pune victima in genunchi, de a o inconjura incat sa nu se poata apara deloc, e grav si trebuie sa răspundeți penal pentru aceste fapte grave.” a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

O vedetă din România, umilită de colegii de școală și de liceu: ”Mă făceau cioară și râdeau de mine la baie!”
Laurette și fetița ei, Serena

Fetița lui Laurette, agresată fizic de un coleg la școală

Laurette a povestit că și fetița ei, Serena, a trecut printr-un episod de agresiune din partea unui coleg în momentul în care se afla la școală, în urma căruia a rămas fără un dinte.

”Fetița mea anul trecut intr-o școala de stat a , avut parte de o astfel de agresiune din partea unui coleg de clasa , in urma căreia a rămas fără un dinte ,urmând ședințe la doctorul pshihologic sa își poată reveni sa treacă peste trauma suferită si de a o convinge sa se întoarcă din nou la școala întrucât a refuzat timp de 2 săptămâni nu e ok ce se întâmpla. Nimeni dar nimeni nu a luat nici o măsura bă din contra au încercat cu toți sa musamalizeze cazul fetiței mele , atât conducerea scolii cât si învățătoarea, spunându-mi ca putem rezolva daca lipim dintele in cabinetul medical din școala , va dați seama ce durere era in sufletul meu.” , a mai povestit Laurette.

În final, vedeta îi consideră vinovați principali pe părinții fetei bătăușe și spune că aceștia ”trebuie pedepsiți.” În plus, Laurette face apel la părinți pe care îi îndeamnă să le transmită copiilor ”bunătate și iubire”.

O vedetă din România, umilită de colegii de școală și de liceu: ”Mă făceau cioară și râdeau de mine la baie!”
Serena, fetița lui Laurette
Urmăriți Impact.ro și pe