O trupă celebră se reunește după o absență îndelungată. Ce surpriză le-au pregătit fanilor nostalgici. „Avem emoții”

Ana Anitoiu 02.10.2022, 21:34

O trupă celebră se reunește după o absență îndelungată. Unul dintre membrii acesteia a dezvăluit ce surpriză le-a pregătit fanilor nostalgici, precizând că au apărut deja emoțiile cu privire la revenirea în fața publicului.

Ce trupă celebră se reunește

Mai exact, trupa se va reuni după o absență de opt ani. Este vorba despre De La Vegas, care va lansa o nouă piesă. Daniel Robu și Silvia Lăuneanu sunt gata să apară din nou împreună în fața publicului din România.

„Lumea mă tot întreabă când revenim cu trupa, există lume nostalgică, nu au încetat să ne caute și să ne întrebe. Pregătesc acum o piesă pentru mine și pentru Silvia, revenim după o pauză de vreo opt ani, chiar avem emoții. Deja am început repetițiile, ușor-ușor, ne punem de acord.

Silvia este o etapă foarte importantă din viața artistică, noi suntem un reper pentru cei care ne îndrăgesc. În acest răstimp am fost plecați, am revenit, a fost o perioadă de căutări și de răspunsuri, a fost foarte important. Acum amândoi suntem mai puternici, avem mai multe răspunsuri, iar eu sunt mult mai echilibrat cu mine însumi”, a spus Daniel Robu, potrivit Ego.ro.

O trupa celebra se reuneste dupa o absenta indelungata
Trupa De La Vegas

Artistul s-a întors în România după ce se stabilise în Statele Unite ale Americii

De asemenea, Daniel Robu a povestit că după ce s-a stabilit în Las Vegas, s-a întors în România, inițial într-o vacanță de câteva luni, iar apoi de tot. În țară, artistul care a făcut parte din trupa celebră De La Vegas, s-a căsătorit și a devenit tată. Fiul lui are șase ani.

„Nu am făcut bani frumoși din muzică, dar în America am învățat să supraviețuiesc din muzică, pe un teren total nou. Apoi am vrut să mă mut din Las Vegas în New York sau în Chicago, căci în marile metropole sunt mai multe oportunități pentru un artist.

Dar, mai înainte, am zis să-mi iau o scurtă vacanță, de câteva luni, în România. Deci, înapoi în România! Și am rămas aici, m-am căsătorit, a venit pe lume fiul meu. Băiețelul meu știe să cânte la pian, îi place, dar nu îl forțez, are 6 anișori”, a spus Daniel Robu.

Daniel Robu a mai spus că are o trupă la care participă la evenimente, cântând alături de o solistă, În pandemie, s-a întreținut predând ore de muzică. Artistul este profesor de canto, de chitară și de pian. Printre cursanții săi nu se numără doar copii, ci și medici chirurgi, care spun că în orele de muzică reușesc să se relaxeze.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...