O trupă celebră din anii 2000 se reunește. Mai cântau doar la nunți și botezuri

Badea Violeta 18.05.2022, 15:16

Un grup de tinere talentate și frumoase s-au adunat la începutul anilor 2000. Au avut vise mari, cântece minunate, sute de concerte, milioane de fani și au reușit să se impună în lumea muzicală, dar nu au avut puterea de a trece testul timpului. Acum, una dintre fostele componente ale celebrei formații anunță că trupa se reunește. Iată despre cine este vorba!

Formația din anii 2000 care se reunește

O trupă celebră în anii 2000 se reunește după mulți ani în care mai cântau doar la evenimente private. S-au despărțit în 2006, iar fetele au pornit pe drumuri separate. Așa cum probabil ați ghicit, este vorba de trupa A.S.I.A, formație care a făcut furori pe scenele din România.

Una dintre fostele componente ale trupei, Ianna Novac, celebrează luna viitoare nu mai puțin de două decenii de activitate pe scenă. Cu această ocazie, artista le-a propus fostelor colege din trupa A.S.I.A să urce pe scenă, alături de ea, la un concert pe care îl va susține în luna iunie.

„Pe 7 iunie la Sala Palatului voi sărbători 20 de ani de activitate artistică alături de Orchestra Metropolitană și Corul Acustic dirijat de Daniel Jinga și de invitații mei de seamă: Eugen Doga și trupa A.S.I.A..Va fi un spectacol special care va ține două ore.

Eu am făcut parte din Trupa A.S.I.A și mi se părea normal ca la concertul meu aniversar să fie alături de mine, iar Eugen Doga este o personalitate și, cum îmi permit eu să spun, este cel mai mare compozitor român in viață.”, a declarat Ianna Novac, citată de viva.ro.

Trupa A.S.I.A.
Trupa A.S.I.A.

Ultimul concert al trupei A.S.I.A.

În cadrul aceluiași interviu, vedeta și-a exprimat bucuria pentru faptul că Sorana, Anka și Alina au răspuns afirmativ invitației sale, în condițiile în care niciuna nu-și mai dorea reuniunea.

 „Pentru mine faptul că au răspuns afirmativ invitației mele înseamnă și mai mult, fiindcă nici una nu își mai dorea reuniunea, dar au fost atât de drăguțe să mă susțină și să fie lângă mine în cel mai important concert al carierei mele.

Așadar s-ar putea să aveți ocazia să vedeti trupa A.S.I.A pentru ultima oară pe scenă, așa că nu ratați concertul. Nu a fost deloc greu.

Sunt niste fete speciale absolut toate colegele mele (Sorana,Anka,Alina)a trebuit doar să ne potrivim ca date fiindcă fiecare are o viată artistică plină de evenimente.”, a mai declarat Ianna Novac pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe