O tenismenă din România, la un pas să fie răpită pe stradă în Mexic. ”Am dat cu pumnul la viața mea”

Nicu Stan, Alexandra Chiric 30.05.2021, 19:00

O tenismenă din România, la un pas să fie răpită pe stradă în Mexic. ”Am dat cu pumnul la viața mea”. Ce sportivă de-a noastră era să o pățească urât, vedeți în articolul de mai jos.

Tensimena care era să fie răpită de pe o stradă din Mexic. ”Voia unul să mă ia pe sus pe stradă”

O tenismenă din România a fost la un pas să fie răpită pe o stradă din Mexic. Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu, în vârstă de 21 de ani, locul 327 WTA, a povestit că s-a văzut nevoită să se apere, pentru a scăpa.

Andreea Prisăcariu, care nădăjduiește să ajungă în curând între primele 300 de jucătoare ale lumii, își petrece timpul până la turneul următor în compania kickboxerului Benjamin Adegbuyi, în vârstă de 36 de ani.

Andreea Prisacariu era sa fie rapita in Mexic
Andreea Prisacariu era sa fie rapita in Mexic

Andreea Prisăcariu se antrenează cu Benjamin Adegbuyi

Cei nu sunt împreună, ci se antrenează împreună în sala de forță, Benny învățând-o pe Andreea Prisăcariu cum să lovească, mai ales că sportiva a trecut prin momente de coșmar. Andreea Prisăcariu de data aceasta învață să lovească cu pumnii, însă nu lipsesc nici lecțiile de apărare.

”Se vede că-şi doreşte. Data viitoare o să fiu un pic mai dur”, a spus Benny, potrivit AS.ro, cu ocazia căruia Andreea a povestit un moment șocant.

Andreea Prisăcariu a dat cu pumnul

Sportiva a povestit momentele șocante prin care a trecut în Mexic. ”Am dat şi eu cu pumnul la viaţa mea. Eram în Mexic şi voia unul să mă ia pe sus pe stradă”, a amintit Andreea Prisăcariu.

Antrenamentele alături de luptătorul Benny Adegbuyi sunt pe placul tinerei sportive.

Andreea Prisăcariu, o fire fioroasă

”Mă ajută pe cardio și cu nervii, să fiu mai sigură pe mine. Eu sunt oricum o fire destul de fioroasă”, a mai spus Andreea Prisăcariu.

Acum, Andreea Prisăcariu i-a pus gând rău nemțoaicei Stephanie Wagner, de 26 de ani, 304 WTA, care a învins-o pe 20 mai la turneul ITF de la Platja D’Aro, Spania. Întrebată de Benny Adegbuyi ce poză ar vrea să lipească pe sacul de box pentru a se motiva mai bine, Andreea Prisăcariu nu a stat pe gânduri și a spus: ”Ultima tipă care m-a bătut! Nu mi-a plăcut de ea”.

Ce semnificație au tatuajele Andreei Prisăcariu

Andreea Prisăcariu a dezvăluit ce semnificație are tatuajele pe care și le-a făcut pe corp.

”Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele.

Fiecare tatuaj înseamnă ceva

Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine”, spunea Andreea Prisăcariu.

Urmăriți Impact.ro și pe