O televiziune importantă dispare din România din ianuarie. ”Este finalul unei călătorii”

Iancu Andreea 27.12.2020, 09:25
O televiziune importantă dispare din România din ianuarie. ”Este finalul unei călătorii”

Cei care îndrăgesc filmele au parte de o veste tristă. O televiziune importantă dispare din România din grila de programe. Telespectatorii nu vor mai putea urmări începând cu luna ianuarie postul TV. Reprezentanții au anunțat că se încheie o călătorie frumoasă.

Televiziunea care dispare din România începând cu ianuarie 2021

O televiziune importantă de filme se închide începând cu prima lună a anului viitor. Astfel, din ianuarie, telespectatorii care urmăreau programele Paramount Channel nu vor mai putea accesa acest canal TV. Deja a fost publicat un promo care rulează atât pe post cât și pe Youtube, care anunță faptul că Paramount Channel își încheie călătoria pe micile ecrane.

Cu toate acestea, canalul va prefa ștafeta către Comedy Central. Postul TV deținut de compania Viacom va urma să preia producțiile care erau în general difuzate de către Paramount Channel. Astfel, producțiile proprii Paramount, precum și filmele realizate în studiourile Hollywood vor putea fi urmărite începând cu anul viitor pe Comedy Central. În cadrul promo-ului sunt menționate unele dintre cele mai cunoscute producții de film precum: „Transformers 3”, „Misiune imposibilă”, „Fantoma mea iubită”.

Este finalul unei călătorii. Paramount Channel se va închide în ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor găsi o nouă casă, la Comedy Central, notează reprezentanții postului.

https://www.youtube.com/watch?v=6qi2bIai4KA&feature=emb_title

Paramount Channel a debutat în 2014, în România

Canalul TV Paramount Channel este unul dintre cele mai îndrăgite de către cinefili, care aveau la dispoziție numeroase producții de top din cinematografia internațională. Postul TV a apărut în România în anul 2014 și a fost introdus pentru început pe Digi Satelit, conform paginademedia.ro. Ulterior, canalul a putut fi accesibil publicului din țara noastră prin intermediul mai multor companii de cablu, ajungând în grila de programe a Telekom, Vodafone și Orange.

Televiziunea Paramount Channel a fost lansată încă din 2012, în Spania, pentru ca un an mai târziu să apară inclusiv în Franța. Începând cu anul acesta, canalul TV a putut fi accesibil în alte două state, televiziunea începând să emită și în Rusia și Ungaria. Compania Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc., deține Paramount Channel. De asemenea, aceasta distribuie la nivel internațional și canalele MTV, Nickelodeon, VH1 şi Comedy Central Extra.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...