O tânără nu mai știe cum să scape de vaccinul anti-coronavirus. Ce le-a cerut medicilor de la un spital din București

Stan Filon 15.12.2021, 23:36
O tânără nu mai știe cum să scape de vaccinul anti-coronavirus. Ce le-a cerut medicilor de la un spital din București

O tânără din București nu mai știe cum să scape de vaccinul anti-coronavirus! Cazul său va face cu siguranță înconjurul lumii, mai ales după ce s-a aflat acum ce le-a spus aceasta medicilor de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Medicul de gardă a rămas cu gura căscată și recunoaște că nu mai știa ce să facă: să râdă sau să plângă?

O tânără bucureșteancă nu mai știe cum să scape de vaccinul anti-coronavirus

Un caz șocant a ajuns la spitalul de urgență Sfântul Pantelimon din București. Din fericire, nu a fost nicio urgență, iar cazul le-a descrețit frunțile medicilor și asistentelor de gardă. Cu totul altfel au stat lucrurile însă pentru tânăra pacientă, care nu mai are stare de când s-a vaccinat împotriva coronavirusului, scrie profinews.ro.

Aceasta a spus că a fost cumva obligată de familie să se imunizeze, însă acum s-a răzgândit! „Noi am fost cei care au tras lozul câștigator în această situatie. Este vorba despre o persoană tanara, de la care ar trebui sa avem anumite pretentii legate de o cultura, de un grad de civilizatie şi educaţie. A venit la camera de garda afirmand ca a fost convinsa de familie sa se vaccineze, dar nu mai doreste vaccinul si ca vrea sa-i fie scos din corp”, a declarat medicul Fiorella Mitoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon.

O tanara bucuresteanca nu mai stie cum sa scape de vaccinul anti-coronavirus
O tanara bucuresteanca nu mai stie cum sa scape de vaccinul anti-coronavirus

Medicii au rămas muți de uimire

Tânăra respectivă era sigură că i-a fost introdus în corp un cip, iar acum dorea să scape cumva de acesta! Medicii au încercat să îi explice că nu este vorba despre așa ceva, însă personalul medical nu este foarte convins că pacienta s-a dumerit.

”A ajuns la concluzia ca acest vaccin este de fapt un cip si ca este un lucru fizic ce poate fi scos pur si simplu, degeaba ne-am stradiut să-i explicam. Aparent a inteles situatia, dar cred ca nu a plecat foarte convinsa”, a mai declarat reprezentantul spitalului.

Se pare că Spitalul Sfântul Pantelimon este un real magnet pentru cazurile ciudate legate de coronavirus. În urmă cu câteva luni, medicii de la această unitate de primiri urgențe s-au trezit cu un alt caz șocant. O paciență în vârstă de 80 de ani a ajuns la spital, iar când a fost întrebată de ce nu s-a imunizat, aceasta a venit cu un răspuns șocant.

„În timpul valulul anterior am avut o persoană de aproape 80 de ani care ne-a spus ca nu s-a vaccinat pentru ca a auzit că acest vaccin dă sterilitate, dânsa având 80 de ani. La asemenea explicatii rămâi mut. Din păcate, astfel de motive hilare le-am auzit din partea persoanelor tinere. Este trist ceea ce se întâmplă”, a mai spus Fiorella Mitoiu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...