O tânără din Reșița a căzut de pe bloc, după ce a amenințat că se sinucide. Totul s-a întâmplat sub privirile polițiștilor

Ana Anitoiu 12.05.2022, 10:58
O tânără din Reșița a căzut de pe bloc, după ce a amenințat că se sinucide. Totul s-a întâmplat sub privirile polițiștilor

O tânără din Reșița a căzut de pe un bloc cu patru etaje, joi dimineață, după ce a amenințat că se sinucide. Totul s-a întâmplat sub privirile polițiștilor, care n-au putut preveni incidentul. Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată la spital.

Cum a avut loc incidentul

Polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați, în jurul orei 08:59, în legătură cu faptul că o femeie amenință că se aruncă de pe un bloc cu patru etaje din oraș. Un echipaj s-a deplasat la fața locului, împreună cu o ambulanță.

Femeia s-a dezechilibrat și a căzut de pe bloc, în jurul orei 09:15. Echipajul aflat la locul incidentului i-a acordat primul ajutor înainte de a o transporta la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc întregul incident.

O tanara din Resita a cazut de pe bloc, dupa ce a amenintat ca se sinucide
Echipaj de politie, la fata locului, in urma incidentului. Foto: Antena 3

Cine este femeia și în ce stare se află

Femeia care a căzut de pe bloc ar avea vârsta de 22 de ani. Înainte de acest incident, joi dimineață, ar fi vrut să se arunce în fața unei mașini. Conform vecinilor ei, tânăra ar practica prostituția și ar avea o situație familială foarte încurcată, conform Antena 3.

În ciuda faptului că, inițial, nu părea că tânăra a fost grav rănită după ce a căzut de pe blocul de patru etaje, după ce a ajuns la spital, medicii au stabilit că femeia n-a scăpat ieftin. Ea avea, de fapt, hemoragie internă în urma impactului.

O mamă s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai ei

Acest incident are loc după ce, săptămâna trecută, pe 3 mai, o femeie în vârstă de 33 de ani s-a aruncat de pe un bloc din zona Dâmboviţa, împreună cu cei doi copii ai ei – o fiică în vârstă de șase ani și un băiat de trei ani. Toți trei au decedat.

Tatăl celor doi copii, în vârstă de 36 de ani, se afla în Austria la momentul tragediei. Plecase acolo ca să muncească, dar urma să revină în țară ca să se recăsătorească cu mama celor doi copii ai lui, de care divorțase în urmă cu mai mulți ani.

„Femeia a încercat să-şi refacă viaţa alături de alt bărbat, însă, după un timp, şi-a dat seama că încă îl iubeşte pe cel cu care avea copiii. Chiar au depus actele la Primăria Timişoara în 19 aprilie, iar peste numai câteva săptămâni trebuiau să se întoarcă în faţa ofiţerului stării civil”, a scris Opinia Timişoarei.

Ulterior, au apărut informații suplimentare despre această tragedie. Soacra tinerei care s-a aruncat cu cei doi copii de pe bloc a spus că, de fapt, femeia s-ar fi temut în ultima perioadă, după ce ar fi fost amenințată de bărbatul cu care a avut o relație.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...