Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Iuliana, mama care s-a aruncat cu cei doi copii de pe bloc. Detaliul neştiut până acum: „Era speriată”

Badea Violeta 07.05.2022, 17:56
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Iuliana, mama care s-a aruncat cu cei doi copii de pe bloc. Detaliul neştiut până acum: „Era speriată”

Iuliana și cei doi copii ai săi au fost conduși astăzi, 7 mai, pe ultimul drum. În tot acest timp, apropiații tinerei refuză să creadă în presupusa sinucidere, ipoteza avansată de anchetatori, și continuă sa caute adevărul legat de moartea celor trei. Fosta soacră a femeii a oferit amănunte incendiare din viața tinerei de 33 de ani. Iată ce s-ar fi întâmplat cu Iuliana!

Ce ar fi determinat-o pe Iuliana să-și ia viața împreună cu cei doi copii

Au trecut câteva zile de când Iuliana s-a sinucis împreună cu cei doi copii ai ei. Femeia din Timișoara avea doar 33 de ani, având doi micuți superbi, precum și un bărbat care o iubea și cu care urma să se recăsătorească.

Așadar, nimeni nu-și poate explica ce ar fi determinat-o pe tânăra mămică să se arunce de pe un bloc de zece etaje din Timișoara. Acum, fosta ei soacră a rupt tăcerea și a vorbit despre ce ar fi împins-o pe Iuliana să ia o asemenea decizie.

În cadrul unei emisiuni TV, Elizabeta Darotz a declarat că femeia ar fi avut o relație cu un alt bărbat, după ce s-a despărțit de fiul ei. Povestea lor de iubire nu a mers însă, așa că Iuliana a decis să reia relația cu tatăl copiilor ei. Cei doi trebuiau să se recăsătorească curând, lucru care l-ar fi enervat la culme pe fostul ei iubit și ar fi amenințat-o.

„Ea s-a despărțit de fiul meu și și-a făcut o altă relație. Era în cealaltă relație, dar a venit fiul meu acasă și au hotărât că pentru binele copiilor să crească copiii împreună.

Nu știu dacă a renunțat la iubit, dar au vorbit la telefon. Cred că a amenințat-o când i-a spus că se va căsători. L-a rugat pe Alex să nu plece înapoi, iar el i-a spus că nu poată să rămână, că are serviciu. Ea i-a spus că are nevoie de cineva să o apere. Îi era teamă de ceva”, a povestit fosta soacră a Iulianei, la Acces Direct.

Motivul pentru care mama din Timisoara care s-a aruncat de pe bloc si cei doi copii vor fi inmormantati in acelasi sicriu. Ce sta in spatele deciziei
Noi detalii ies la iveala in cazul mamei din Timisoara care s-a aruncat de pe bloc impreuna cu cei doi copii 

„O amenința că îi ia copilul”

Femeia nu s-a oprit cu dezvăluirile aici. Aceasta a mai declarat că tânărul cu care Iuliana avusese o relație, Marcel, o amenința că îi va lua copilul. Elizabeta Darotz este convinsă că tânăra mama nu ar fi recurs la acest gest de bună voie, ci doar împinsă de la spate de către altcineva.

„ A venit la mine și mi-a mai zis că vrea să vină înapoi la noi în familie și că vrea să fie bine cu toată lumea și că Marcel o amenință că îi ia copilul.

Eu cred că cu ceva a amenințat-o pentru că în perioada de acasa pana la gradiniță s-a întâmplat ceva, tocmai pentru că nu a mai lăsat nici copiii la grădiniță. Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva ”, a mai precizat femeia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...