O sportivă care a reprezentat România la Jocurile Olimpice face bani din OnlyFans pentru a se întreține. „Oamenii plătesc pentru asta”. FOTO

Mihnea Tălău 09.04.2023, 20:48

Alexandra Ianculescu, o fostă patinatoare, care a concurat pentru România la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018 a fost nevoită, din cauza lipsei banilor, să apară pe platforma pentru adulți OnlyFans.

A concurat sub „tricolor” la Jocurile Olimpice de iarnă

Tânăra s-a născut în România, în 1991, la Sibiu și a concurat sub „tricolor” la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeong Chang, China (2018), în proba de patinaj viteză.

S-a format în Canada, dar a decis să se mute în Olanda, unde în ultimii ani s-a axat mai mult pe ciclism, probă la care visează să participe la Jocurile Olimpice de vară de la Paris, în 2024. În prezent, raiul ei este unul foarte dificil, iar pentru a-și face viața mai ușoară, pentru a face față costurilor și facturilor, Alexandra Ianculescu a decis să se înscrie pe platforma pentru adulți OnlyFans și recunoaște că de când a făcut acest lucru veniturile sale au crescut considerabil, potrivit stirileprotv.ro.

Vrea să dea patinajul pe ciclism

Sportiva speră să reprezinte Canada pe bicicletă viitorul mare eveniment sportiv din capitala Franței.

„Întotdeauna mi-a plăcut să merg pe bicicletă… Cred că, odată cu patinajul de viteză, m-am antrenat mereu pe bicicletă și a început să-mi placă aspectul în care poți să te antrenezi, poți merge să vezi mai mult decât un patinoar acoperit, poți să-ți alegi propria aventură! În 2018, am încercat pentru prima dată ciclismul pe pistă… și m-am îndrăgostit total, a fost o potrivire naturală făcută în rai. Și mi s-a părut ușor de făcut, pentru că aveam puterea de la patinaj. Ori de câte ori împingeam, depășeam oameni, așa că atunci m-am prins cu totul de asta”, le-a spus românca jurnaliștilor de la DailyStar.

Ea în prezent face parte dintr-o echipă de amatori, în Olanda, dar cum acest sport este unul costisitor, românca a trebuit să caute să-și finanțeze visul într-un mod diferit. „Mă dedic în totalitate, acum, OnlyFans-ului”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...